Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Horváth Erika

Barátaink műterméből

Horváth Erika (Era) vagyok, 29 éves, egy 4 éves kisfiú anyukája. Kertésztechnikus, informatikus, alkotó. Agyagszobrokat, pasztellkréta rajzokat, mandalákat készítek, varrok mindent, ami eszembe jut, lakberendezek, látványtervezek, építek és újítok.

Horváth Erika: Lányok

Megszállottan próbálok az emberek segítségére lenni abban, hogy megtalálják önmagukat, hogy merjenek őszintén élni. Most készítem a honlapomat, ami már csetlik-botlik, (sajnos még nem nézhető). Boldog vagyok, ha rálelek olyan emberekre, akikkel hasonlóan gondolkodunk.

Horváth Erika: Csoport

Sümegen élünk, jelenleg itthon dolgozom és azon vagyok, hogy a hivatástudatomat legálissá tegyem a világ számára.

Era

Értékelés

Nem tetszett   Nem tetszett    1 2 3 4 5    Nagyon tetszett   Nagyon tetszett

Barátaink műterméből

Bugyi Anna
Bugyi Anna nyugdíjas vagyok. Szeretem az embereket, fiatalokat és időseket egyaránt. Már egy éve képeket festek temperával és akrillal, amatőrként. Vannak köztük jók is. Verseket is írogatok, de ezeket inkább rímbe szedett gondolataimnak nevezném.

Bugyi Anna »


Holka Edit
Holka Edit Katalin vagyok, emberi erőforrás gazdálkodó. Aktív pihenésként többek között szívesen rajzolok, festek és írok. A pihenésen túl az egyik legfőbb oka az alkotásvágyamnak, hogy megosszam a megelégedettség érzését. Hiszen egyedül vinni éppolyan sok, mint a nyugtalanságot hordozni. Végtelen sok a kincs, amire az ember rátalál és csupán felidézni szeretném az általam szépnek tartott csodákat. Segítségül hívom őket, hogy a figyelmet a szépségen tartsák és, hogy ezáltal magukhoz vonzzák a gondolatok rendeződését.

Holka Edit »


Horváth Erika
Agyagszobrokat, pasztellkréta rajzokat, mandalákat készítek, varrok mindent, ami eszembe jut, lakberendezek, látványtervezek, építek és újitok.

Horváth Erika »


Nyéki Andrea
Nyéki Andrea, 24 éves egyetemi hallgató vagyok. Egészen kicsi koromtól kezdve vonzódtam a rajzoláshoz, festéshez, mindenféle anyaghoz, amivel ki tudom fejezni magamat és azt a világot, ami bennem van.

Nyéki Andrea »


Péter Emese
Erdélyben születtem, Bécsben lakom, dolgozom és egyedi mackók készítésével és festészettel foglalkozom szabadidőmben.

Péter Emese »


Ha megtetszett a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió tevékenysége, kérlek ajánld ismerőseidnek is.


Alkotóművészeket keresünk!

A Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdió keres olyan művészeket, akiknek alkotásai (vers, elbeszélés, esszé, fotó, festmény, rajz stb.) valamilyen formában köthető az oldal témájához (pl. lelki folyamatok, mentálhigiéné, stb).

Az alkotók munkáit, külön megállapodás keretében, a www.lelkititkaink.hu » oldalain megjelenítve - a szerző neve és e-mail címe kíséretében - népszerűsítjük.

Az eddig beérkezett alkotások »

Szeretettel várjuk a jelentkezésedet!

Jelentkezéshez kattints ide!

Telefon: 06-20-353-7262