Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés
Légy olyan, mint a madár, mely alól, ha kivágják a fát, nem zuhan le, hanem felszáll.

Prohászka

Bugyi Anna

Barátaink műterméből

Bugyi AnnaBugyi Anna nyugdíjas vagyok. Szeretem az embereket, fiatalokat és időseket egyaránt. Már egy éve képeket festek temperával és akrillal, amatőrként. Vannak köztük jók is. Verseket is írogatok, de ezeket inkább rímbe szedett gondolataimnak nevezném.

Gyógymódnak szántam, mivel infarktust kaptam, ezáltal lekötöttem, eltereltem a figyelmemet. Sikerült. Közben megszerettem mindkettőt és hozzá vettem még az Internetet is. Elfoglaltságaim közben jól érzem magam. Senki ne profiként kritizáljon, hiszen a munkáim amatőrök.

Nem dolgozom már. Sütök, főzök olvasok és a fenti hobbival foglalkozom. Nagy tisztelője vagyok az értelmes, szerény de magabiztos, udvarias embereknek. Útleírásokat szeretek nézni és olvasni.

Honlapomon » munkáim megtekinthetőek.

Bugyi Anna

Remény

Ne hagyd el magad
Én már túléltem
Rosszullétre gondoltam
És az intenzívre kerültem.

Nem szóltak nekem
Csak dolgoztak rajtam
Nem törődtem vele
Én élni akartam.
Itthon vagyok végre
Reményt nem veszítve
Minden rendbe jött
Én is tettem érte.

Most sok a dolgom
Bajomra nem gondolok
Eszembe sem juthat
Hogy én beteg vagyok.

Festmények

Bugyi Anna: InfarktusBugyi Anna: GerberaBugyi Anna: NapraforgókBugyi Anna: EsteledikBugyi Anna: RibizliBugyi Anna: Gyümölcs csendélet
Értékelés

Nem tetszett   Nem tetszett    1 2 3 4 5    Nagyon tetszett   Nagyon tetszett


Bugyi Anna: Kórházban
Fáradt, üres tekintetek
Néznek a semmibe
Miért van ez
Miért
Hát nem jön hozzá
Senki sem.

Élete javát ledolgozta
Most legyengülve fekszik
Miért van ez
Miért
Hát most már senkihez sem
tartozik.

Bugyi Anna: Kórházban »


Barátaink műterméből

Bugyi Anna
Bugyi Anna nyugdíjas vagyok. Szeretem az embereket, fiatalokat és időseket egyaránt. Már egy éve képeket festek temperával és akrillal, amatőrként. Vannak köztük jók is. Verseket is írogatok, de ezeket inkább rímbe szedett gondolataimnak nevezném.

Bugyi Anna »


Holka Edit
Holka Edit Katalin vagyok, emberi erőforrás gazdálkodó. Aktív pihenésként többek között szívesen rajzolok, festek és írok. A pihenésen túl az egyik legfőbb oka az alkotásvágyamnak, hogy megosszam a megelégedettség érzését. Hiszen egyedül vinni éppolyan sok, mint a nyugtalanságot hordozni. Végtelen sok a kincs, amire az ember rátalál és csupán felidézni szeretném az általam szépnek tartott csodákat. Segítségül hívom őket, hogy a figyelmet a szépségen tartsák és, hogy ezáltal magukhoz vonzzák a gondolatok rendeződését.

Holka Edit »


Horváth Erika
Agyagszobrokat, pasztellkréta rajzokat, mandalákat készítek, varrok mindent, ami eszembe jut, lakberendezek, látványtervezek, építek és újitok.

Horváth Erika »


Nyéki Andrea
Nyéki Andrea, 24 éves egyetemi hallgató vagyok. Egészen kicsi koromtól kezdve vonzódtam a rajzoláshoz, festéshez, mindenféle anyaghoz, amivel ki tudom fejezni magamat és azt a világot, ami bennem van.

Nyéki Andrea »


Péter Emese
Erdélyben születtem, Bécsben lakom, dolgozom és egyedi mackók készítésével és festészettel foglalkozom szabadidőmben.

Péter Emese »


Ha megtetszett a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió tevékenysége, kérlek ajánld ismerőseidnek is.


Alkotóművészeket keresünk!

A Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdió keres olyan művészeket, akiknek alkotásai (vers, elbeszélés, esszé, fotó, festmény, rajz stb.) valamilyen formában köthető az oldal témájához (pl. lelki folyamatok, mentálhigiéné, stb).

Az alkotók munkáit, külön megállapodás keretében, a www.lelkititkaink.hu » oldalain megjelenítve - a szerző neve és e-mail címe kíséretében - népszerűsítjük.

Az eddig beérkezett alkotások »

Szeretettel várjuk a jelentkezésedet!

Jelentkezéshez kattints ide!

Telefon: 06-20-353-7262