Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Szerzői jogok

Szerzői jogok, szerzői jogi panaszok LELKI TITKAINK Mentálhigiénés StúdióA Weblap és annak tartalma a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A Weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió kizárólagos tulajdonát képezik.

Amennyiben erről másik féllel kötött írásos szerződés nem szól, a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió a Weblappal és annak tartalmával kapcsolatos összes jogot fenntartja.

A Weblap dizájn és a honlap megvalósítása során alkalmazott szoftveres eljárások a Meniszkusz Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A Weblapon felhasznált szoftveres megoldások és újítások mind a Meniszkusz Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Amennyiben erről másik féllel kötött írásos szerződés nem szól, a Meniszkusz Kft. a Weblap dizájnnal kapcsolatos összes jogot fenntartja.

Szerzői jogi panaszok

A LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió és a Meniszkusz Kft. tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonát. Amennyiben az Ön véleménye szerint a Weblap olyan tartalmat, szoftveres megoldást, stb. publikált, mely sérti az Ön szerzői jogait, akkor kérjük ezt mielőbb tudassa cégeinkkel », hogy a vitatott tartalmat eltávolíthassuk.

Ha megtetszett a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió tevékenysége, kérlek ajánld ismerőseidnek is.