Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Lelki Titkaink Hírlevél

2005 május

Kedves Partnerünk!

Szeretettel köszöntelek a májusi Születésnapi Hírlevelünk megjelenése alkalmából.

Egy évvel ezelőtt indítottuk a www.lelkititkaink.hu oldalunkat.

A születésnap mindig örömteli esemény. Öröm az ünnepeltnek, és öröm azoknak, akik érzelmileg közel állnak hozzá.

Szeretnélek megismertetni a kínálati oldalunk újdonságával. Korszerű, új egyedülálló szolgáltatással igyekszünk segítséget nyújtani azoknak a kedves látogatóinknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal minket, és megosztják velünk az életük nehézségeit.

Elindítottuk a személyiségfejlesztő » és gyászfeldolgozó » Lelki Titkaink Levelező Tréningünket. E-mail váltások sorozatában nyújtunk személyre szabott, szakszerű segítséget a hozzánk fordulóknak.

Ennél kényelmesebb tréning formát jelenleg nem ismerek. Aki ezt a tréninget választja, az megspórolja a várakozási időt, nem kell felöltöznie és utaznia, és ha nem akarja személyesen vállalni a gondjait, mert esetleg gátlásokkal küszködik, akkor mód van arra is, hogy anonim maradjon.

Számos partnerünk távoli helyekről keresett meg bennünket, sokuk számára ez az egyedüli elérhető lehetőség. Lehet, hogy Te is erre vártál?

Tudástárunk » folyamatosan bővül. Minden látogatónk számára elérhető a Személyes Eredményességi Teszt sorozatunk » négy része, amely eddig csak a Nyereményjáték » helyes tippelőinek állt rendelkezésére. Kellemes tesztelést kívánok Neked is!

Úgy vélem, minden ilyen teszt elvégzése felhívhatja a figyelmet egy-egy olyan tulajdonságunkra, amit eddig nem fedeztünk fel magunkban. Személyiségünk új vonásait felfedezni és fejleszteni nemcsak hasznos, de szórakoztató tevékenység is. Mindenképpen tanulhatunk magunkról valamit, épülhetünk, gazdagodhatunk általa.

Mit tegyünk, ha hazudik a gyermekünk? Először is: semmiképpen ne essünk kétségbe. Lehet, hogy csak életkori sajátosság nála, lehet, hogy túl élénk a fantáziája. De az is lehet, hogy kompenzál valamit. Erre a nem ritka jelenségre hívja fel a figyelmet a Kamaszkori konfliktusok » rovat Hazudik a gyerek » című írása.

A párkapcsolatunk minősége az élet minden területére kihat. Ezért foglalkozik vele minden humán tudományág. Mi ebben a témában abba pillantottunk be, hogy a horoszkópokban mennyire jelenik meg a párkapcsolat - mint téma, mint probléma, mint megoldás:Párkapcsolati konfliktusok a horoszkópban ».

Halál, gyász » rovatunk két írására hívom fel a figyelmedet. Az Egy gyermek hiánya » című írás emléket állít egy kisfiúnak, akit különösen nagyon vártak, aki öt hónapon át beragyogta egy család életét, és aki pótolhatatlan űrt hagyott maga után a távozásakor.

A Túlvilágjárók » című írás a halálközeli élményekről szól. Egyre többet tudunk meg a klinikai halálból visszatért emberek tapasztalatairól, ezek élettani és pszichológiai alapjairól. Talán mindannyiunk számára megnyugtató, hogy akik megélték a halálközeli élményeket, mindannyian békességet, fényt, biztonságot éreztek közben. Számomra mindenképp megnyugtató, hogy senki sem számolt be fenyegető vagy félelmetes érzésekről.

Nyereményjáték!

Ha eddig elmulasztottad volna, hogy a havi nyereményjátékban tippelj, június 10-ig még pótolhatod a mulasztást. Ne hagyd ki a lehetőséget, mert értékes nyereményekkel várunk Téged is! Mindössze három kérdésre kell megadnod a helyes választ, és részt vehetsz a sorsoláson. A három kérdésre helyes válaszokat beküldők között

2005. június 10.-én

három darab egyórás személyes konzultációs lehetőséget sorsolunk ki, konzultációnként

2 500 Ft + ÁFA értékben.

Minden helyesen tippelő részére egy önértékelő tesztet küldünk a Személyes Eredményességet segítő tulajdonságaid felmérése című teszt sorozatunkból.

Februárban az önbizalmad mértékéről tudhatsz meg többet, ha a helyesen tippelők között leszel. Ha nem vagy biztos a tippekben, bátran használd a kezdőlapunkon lévő Google és Yahoo keresőket. Segítenek, hogy megtaláld a helyes válaszokat!

Tippelj Te is, hátha szerencséd lesz! »

Szakmai tréningünk!

Ha Te magad, valamelyik családtagod, vagy kedves ismerősöd a szociális ágazatban dolgozik, kérlek, hívd fel a figyelmét a 2005-ben először elinduló burnout tréningünkre, melyet professzionális segítők számára tartunk.

Biztosan Te is érezted már - és nem csak hétfőn -, hogy nincs kedved elindulni dolgozni. Ha ez az állapot gyakran ismétlődik, napi kísérőd lesz a gombóc a gyomrodban. Ha szorongva, rosszkedvvel, unottan végzed a munkádat, többet fogsz hibázni. Ha többet hibázol, konfliktusba kerülsz a főnökkel, a munkatársakkal, végül úgy érzed, az egész világ ellened fordult. Úgy érzed majd, hogy bűnbakot csinálnak belőled, és minél jobban igyekszel, annál rosszabb lesz a helyzeted.

Ne várd meg ezeket a tüneteket!

Jelentkezz a burnout tréningünkre! »

Ha nem dolgozol a szociális ágazatban, de szeretnél a tréningen részt venni, civilként is szívesen látunk Téged!

A tréning kellemes környezetben, lelket építő és szépítő hangulatban zajlik, a résztvevők megerősödve, munkakedvvel feltöltődve, személyiségükben megerősödve távozhatnak.

A tréning után hatékonyabban fogsz dolgozni, jobban tudsz figyelni másokra és önmagadra, kevésbé fogsz elfáradni a napi robotban.

A szociális ágazatban dolgozók számára a tréning kredit pont értéke: 28 pont.

Lelki maceráink blog »

Blog rovatunkban a lelki maceráink témakörben találhatsz humoros és komoly gyűjteményt egyaránt. Hétköznapjaink hangulatát megszabó apró események, szívhez szóló versek, no és az örök téma: a férfi és a nő ... Mindezekről olvashatsz, és ha bármelyik témáról véleményed van, oszd meg ezt másokkal is. Hogyan teheted ezt? Minden blog végén találsz egy Én is írok feliratot. Ha erre rákattintasz, leírhatod a véleményedet.

Ha el akarod olvasni mások reagálásait, kérlek kattints a Megnézem, hogy eddig mit írtak feliratra.

Ha kíváncsi vagy a régebbi blogokra, a lap alján lévő Korábbi lelki maceráink... feliratra kattints rá.

Ha még nem ismernéd, itt az ideje, hogy megismerd a haikut. Ezt a rövid, japán versformát a pillanat költészetének nevezik. Érdekes, különleges, értékes. Olvasd élvezettel! » Jó szórakozást kívánok! Kíváncsian várom a hozzászólásaidat blogjainkhoz!

Köszönöm, hogy érdeklődéseddel továbbra is megtiszteled a honlapunkat. Remélem, hogy új információkat és szórakoztató írásokat egyaránt találsz rajta.

További kellemes olvasgatást, böngészést! Ha kérdésed van, kérdezz bátran, ha véleményed van, oszd meg velünk, ha tréninget szeretnél, várunk szeretettel, hogy a legjobb tudásunkkal szolgáljuk a gondjaid megoldását. Nagyra értékeljük azt a bizalmat, amellyel a hozzánk fordulók megajándékoznak minket.

Legyenek vidám napjaid ebben a gyönyörű májusi hónapban is!

Szeretettel várunk továbbra is a Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdióban!

Százhalombatta, 2005. május 15.

Csehák Hajnalka

Csehák Hajnalka

LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió

csehak.hajnal@lelkititkaink.hu
Mobil : (0620)353-7262
Skype : lelkititok

Belépés a LELKI TITKAINK honlapra