Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés
„Minden embernek előjoga, de egyben kötelessége, hogy fejlődjék, és megvalósítsa önmaga legjobb változatát. Helyesen értelmezve ez a siker.”

(Herbert N. Casson)

Vele vagy nélküle?

Párkapcsolati Válságok Levelező Tréning

Vele vagy nélküle? Párkapcsolati válságok kezelése levelező rendszerű tréningekMindenki, aki Levelező Párkapcsolati Tréningre jelentkezik, e-mailben kap tájékoztatást a jelentkezés regisztrálásáról, valamint a befizetés módjáról, és részletesen tájékoztatjuk az e-mail váltás rendjéről és a közös munka kereteiről. Pontosítjuk az e-mail címeket, az e-mail váltás gyakoriságát, és megadunk minden olyan információt, amely az eredményes párkapcsolat fejlesztő munkához szükséges.

Biztosítunk minden Kedves Résztvevőt, hogy az egyedi igényeit az adott lehetőségeken belül messzemenően figyelembe vesszük.

A levelező rendszerű tréning módszere:

A levelező rendszerű párkapcsolati tréning során a tréner e-mailben kérdéseket tesz fel, feladatok megoldását, tesztek kitöltését, ismeretközlő anyagok elolvasását kéri. Miután elvégezted a feladatokat, e-mailben kell a tréneredet tájékoztatni az eredményekről, a felmerült kérdésekről és problémáidról. Mindig nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy az érzéseidet minél pontosabban leírd.

Részvételi díjak:

5 e-mail váltás díja 10 000 Ft + ÁFA (12 700 Ft).

A tevékenység ÁFA mentes, magában foglalja a tréning költségeit (a tréner munkája, valamint az elektronikus információs anyagok költségei).

A jelentkezés elfogadását követően kell a tréning díját előre befizetni. Igény (szükség) esetén további 5 levélváltásból álló blokkok is rendelkezésre állnak, blokkonként 10 000 Ft + ÁFA (12 700 Ft) összegért. A további blokkok tartalmát minden esetben előzetesen egyeztetjük.


Vele vagy nélküle?
Jelentkezz párkapcsolati levelező tréningre!Jelentkezésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot az Ismerkedő interjú időpont egyeztetése érdekében!


Ha megtetszett a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió tevékenysége, kérlek ajánld ismerőseidnek is.

Amennyiben esetleg még nem vettél részt ilyen módszerekkel vezetett tréningeken, és egyelőre nem látod tisztán, miként lenne ez hasznos a számodra, kérjük oszd meg velünk kétségeidet, és ha lehetséges, közösen megtaláljuk a Neked megfelelő megoldást.

További információ
Kérdez tőlünk!Kérdésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

Az útmutató tudástár