Gyakran Ismételt Kérdések E-mail

Kezdőlap » Extrák » Magazin » Novemberi hírlevél

Lelki Titkaink Hírlevél
(2005 november)

Kedves Partnerünk!

Szeretettel köszöntelek a novemberi Hírlevelünk megjelenése alkalmából.

Szeretnélek megismertetni a kínálati oldalunk újdonságával.

Új szolgáltatásaink! Lehet, hogy Te is ezekre vártál?

Sok kedves érdeklődőnk jelezte, hogy a hét közbeni elfoglaltságuk miatt nem tudnak részt venni a tréningjeinken.

Az Ő számukra indítjuk 2005. december 3-án az Intenzív Önismereti tréninget.

Időpont: 2005. december 3. 14-18 óráig.

Helyszín: Budapest, IX., Csárdás köz 1. sz. földszint, jobbra az első ajtó. [térkép]

A tréning összesen 20 óra, havonta 2 szombat délutáni elfoglaltságot jelent.

Részvételi díj: 1000 Ft + ÁFA/óra, tehát alkalmanként 4000 Ft + ÁFA.

Minden Kedves Érdeklődőt szeretettel várunk az év utolsó induló tréningjén!

Új szolgáltatásaink! Internetes tréning lehetőségek

Sok kedves partnerünk keresett meg minket bizalmas kérdésével, problémájával. A földrajzi távolság azonban megakadályozott minket abban, hogy személyes segítséget nyújtsunk.

Most ez az akadály nem akadály többé. Az ország bármely vidékéről, illetve távoli országokból segítséget kérő Kedves Olvasóinknak itt a lehetőség!

Korszerű, új, egyedülálló szolgáltatásainkkal igyekszünk segítséget nyújtani azoknak a kedves látogatóinknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal minket, és megosztják velünk az életük nehézségeit.

A nyáron indítottuk a Személyiségfejlesztő Levelező Tréning»ünket, valamint a Gyászfeldolgozó Levelező tréning»ünket. A nagy sikerre való tekintettel kibővítettük a tréning lehetőségeket a Párkapcsolati Válságok Levelező Tréning»gel, valamint hamarosan indítjuk a Kamasz Probléma Levelező Tréninget is.

Levelező Tréningjeink során e-mailben nyújtunk szakszerű és hatékony segítséget. Próbáld ki Te is, ez Neked is segíthet.

Ennél kényelmesebb tréning formát jelenleg nem ismerek. Aki ezt a tréninget választja, az megspórolja a várakozási időt, nem kell felöltöznie és utaznia, és ha nem akarja személyesen vállalni a gondjait, mert esetleg gátlásokkal küszködik, akkor mód van arra is, hogy anonim maradjon.

Kísérleti jelleggel folyik a Chat Távtréningünk. Erről az oldalainkon még nem olvashatsz.

Ezt az információt - Kedves Hírlevél Olvasónk - egyenlőre csak Neked áruljuk el. Azt szeretnénk, hogy hűséges olvasóink legelőször értesüljenek az újdonságainkról.

Ha a Chat Távtréningünk felkeltette az érdeklődésedet kérdezz tőlünk bátran! Minden oldalunkon megtalálod a Kérdezz tőlünk panelt. Kérdezz tőlünk!

Ha az elsők között szeretnél részt venni a Chat Távtréningünkön, akkor az info@lelkititkaink.hu e-mail címre küldj egy jelentkezést, amelyben jelzed a szándékodat, és röviden leírod a problémádat. Ha fogékony vagy az újra, az ismeretlenre, az érdekesre - amely egyben a Te hasznodat szolgálja - várom az e-mailedet.

Mit találsz az oldalainkon?

Ahogyan megszokhattad már tőlünk, új információkat, érdekességeket, szolgáltatásokat kínálunk Neked.

Tudástár»unk folyamatosan bővül. Bizonyára találsz a témáink között olyant, amelyet még nem olvastál, de felkelti az érdeklődésedet. Új rovatot indítottunk, amely a Testbeszéd » titkaival ismertett meg.

Másik újdonságunk a Négylábú barátaink » helyével és szerepével foglalkozik a mentálhigiénés gyakorlatban.

Extrák » oldalunk is bővült. Elindítottuk a Magazin » című rovatunkat. Ha úgy érzed, hogy vannak olyan témák, amelyekről szívesen írnál magazinunk számára, ne habozz. Mi pedig szívesen tesszük közzé a gondolataidat, hogy minél több olvasónknak szerezzünk örömteli kikapcsolódást. Az Az emlékezés virágai » rovatunkat november elején indítottuk, de egész évben rendelkezésre áll mindazoknak akik a gyászfeldolgozás keretében megemlékeznek elveszített szerettükről.

Továbbra is várjuk írásaidat, verseidet, munkáidat az Olvasószobába ».

Nyereményjáték!

Ha eddig elmulasztottad volna, hogy a havi nyereményjátékban tippelj, december 15-ig még pótolhatod a mulasztást. Ne hagyd ki a lehetőséget, mert értékes nyereményekkel várunk Téged is! Mindössze három kérdésre kell megadnod a helyes választ, és részt vehetsz a sorsoláson. A három kérdésre helyes válaszokat beküldők között

2005. december 15.-én

Lelki Titkaink Mackó

Lelki Titkaink Mackót sorsolunk ki

2 500 Ft + ÁFA értékben.

Minden helyesen tippelő részére egy önértékelő tesztet küldünk a Személyes Eredményességet segítő tulajdonságaid felmérése »című teszt sorozatunkból.

Ha nem vagy biztos a tippekben, bátran használd a kezdőlapunkon lévő Google és Yahoo keresőket. Segítenek, hogy megtaláld a helyes válaszokat!

Tippelj Te is, hátha szerencséd lesz! »

Lelki Maceráink blog »

Sok történetet, rövid eszmefuttatást találsz itt, amelyek Rólunk, Emberekről szólnak. Néha humoros, néha megható az írások hangvétele, egyszer tükörbe, máskor görbe tükörbe nézhetünk az írások segítségével. Mi jól szórakoztunk, nevettünk, elvétve könnyeztünk, de mindig elgondolkodtunk - amikor írtuk -, kívánom, hogy Te is így tegyél - amikor olvasod a blogjainkat. Adventi időszakában minden nap egy idézet ajándékkal kedveskedünk visszatérő olvasóinknak.

Ha véleményed, ötleted, vagy indulatod támad olvasás közben, bátran ragadj billentyűt, és írd meg nekünk az Én is írok feliratra kattintva.

Olvasd élvezettel! » Jó szórakozást kívánok! Kíváncsian várom a hozzászólásaidat blogjainkhoz!

Köszönöm, hogy érdeklődéseddel továbbra is megtiszteled a honlapunkat. Remélem, hogy új információkat és szórakoztató írásokat egyaránt találsz rajta.

További kellemes olvasgatást, böngészést! Ha kérdésed van, kérdezz bátran, ha véleményed van, oszd meg velünk, ha tréninget szeretnél, várunk szeretettel, hogy a legjobb tudásunkkal szolgáljuk a gondjaid megoldását. Nagyra értékeljük azt a bizalmat, amellyel a hozzánk fordulók megajándékoznak minket.

Kedves Olvasóm! Akárhogyan is készülsz a karácsonyi ünnepekre, mindenképpen azt kívánom Neked, hogy töltsd nagyon kellemesen a szabad idődet, tölts fel szívedet a szeretet melegével, amelyben segítségedre kívánunk lenni!

Szeretettel várunk továbbra is a Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdióban!

Százhalombatta, 2005. november 28.


Csehák Hajnalka

 LELKI TITKAINK
Mentálhigiénés Stúdió


csehak.hajnal@lelkititkaink.hu
     Mobil : (0620)353-7262

Belépés a LELKI TITKAINK honlapra


Szabványos HTML 4.01 oldal!

© 2004-2005 Minden jog fentartva - LELKI TITKAINK MENTÁLHIGIÉNÉS STÚDIÓ - info@lelkititkaink.hu
Készítette: MENISZKUSZ Kft.