Gyakran Ismételt Kérdések E-mail

Kezdőlap » Extrák » Magazin » Májusi hírlevél

Lelki Titkaink Hírlevél
(2005 június)

Kedves Partnerünk!

Szeretettel köszöntelek a júniusi Hírlevelünk megjelenése alkalmából.

Végre itt a nyár, a szabadságok, a pihenés időszaka. Talán úgy is fogalmazhatnánk, hogy az intézményes pihenés időszaka. Bezárják az iskolákat, az óvodák is hosszabb szünetet tartanak. A hivatalokban lelassul a munka, aki csak teheti, elmegy szabadságra.

Ilyenkor néhány hétre felhagyunk a szokásos életvitelünkkel. Mivel egész évben többnyire azt tesszük, amit kell, a szabadságunk idején akarjuk pótolni az elmaradt szórakozásainkat, kedvenc tevékenységünket, vágyott utazásainkat.

Sokszor úgy érezzük, hogy sokat és messzire kell utaznunk. Hogy élményekben gazdagodjunk, hogy együtt legyen a család, hogy legyen mivel büszkélkednünk a barátainknak, munkatársainknak. Mindent nevezetességet látni szeretnénk, nem akarunk kihagyni semmit, így előfordulhat, hogy a nyaralás kissé hajszoltra sikeredik.

Ezért érdemes megfontolni néhány gondolatot.

  • Ezen a nyáron nyűzsgős, rohanós, mindent látós szabadságot kívánunk magunknak?
  • A választásunkkal a saját igényeinknek akarunk megfelelni, vagy esetleg a kor szellemének?
  • A szabadságunk végén hagytunk-e elég időt magunknak, hogy kipihenjük a nyaralás fáradalmait?
  • Megengedjük-e magunknak, hogy a saját igényeink szerint élvezzük a szabadság érzését?

A nyári időszak alkalmas arra, hogy váltsunk kicsit az életritmusunkon. Adjunk időt magunknak arra, hogy elgondolkodhassunk: vajon azon az úton járunk-e, amely a céljainkhoz visz minket? Elérjük-e ezen az úton azokat a célokat, amelyeket az életvitelünktől, a munkánk eredményétől várunk? A pihenés ideje alatt alkalmat találhatunk arra is, hogy visszatekintsünk az elmúlt félévre, és átgondoljuk a következő hónapok feladatait.

Lehet, hogy Neked most kicsit több lehetőséged nyílik arra, hogy a világhálón barangolj.

Mi ehhez az időtöltéshez szeretnénk hasznos információkat, látni-, olvasni- és gondolkodnivalót adni Neked

Szeretnélek megismertetni a kínálati oldalunk újdonságával.

Új szolgáltatásaink! Lehet, hogy Te is ezekre vártál?

Sok kedves partnerünk keresett meg minket bizalmas kérdésével, problémájával. A földrajzi távolság azonban megakadályozott minket abban, hogy segítséget nyújtsunk.

Most ez az akadály nem akadály többé. Az ország bármely vidékéről, illetve távoli országokból segítséget kérő Kedves Olvasóinknak itt a lehetőség!

Korszerű, új, egyedülálló szolgáltatásainkkal igyekszünk segítséget nyújtani azoknak a kedves látogatóinknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal minket, és megosztják velünk az életük nehézségeit.

Az elmúlt hónapban indítottuk a Személyiségfejlesztő Levelező Tréning »ünket, valamint a Gyászfeldolgozó Levelező tréning »ünket. A nagy sikerre való tekintettel ebben a hónapban kibővítettük a tréning lehetőségeket a Párkapcsolati Válságok Levelező Tréning »gel, valamint hamarosan indítjuk a Kamasz Probléma Levelező Tréninget is.

Levelező Tréningjeink során e-mailben nyújtunk szakszerű és hatékony segítséget. Próbáld ki Te is, ez Neked is segíthet.

Ennél kényelmesebb tréning formát jelenleg nem ismerek. Aki ezt a tréninget választja, az megspórolja a várakozási időt, nem kell felöltöznie és utaznia, és ha nem akarja személyesen vállalni a gondjait, mert esetleg gátlásokkal küszködik, akkor mód van arra is, hogy anonim maradjon.

Kísérleti jelleggel folyik a Chat Távtréningünk. Erről az oldalainkon még nem olvashatsz.

Ezt az információt - Kedves Hírlevél Olvasónk - egyenlőre csak Neked áruljuk el. Azt szeretnénk, hogy hűséges olvasóink legelőször értesüljenek az újdonságainkról.

Ha a Chat Távtréningünk felkeltette az érdeklődésedet kérdezz tőlünk bátran! Minden oldalunkon megtalálod a Kérdezz tőlünk panelt. Kérdezz tőlünk!

Ha az elsők között szeretnél részt venni a Chat Távtréningünkön, akkor az info@lelkititkaink.hu e-mail címre küldj egy jelentkezést, amelyben jelzed a szándékodat, és röviden leírod a problémádat. Ha fogékony vagy az újra, az ismeretlenre, az érdekesre - amely egyben a Te hasznodat szolgálja - várom az e-mailedet.

Mit találsz az oldalainkon?

Ahogyan megszokhattad már tőlünk, új információkat, érdekességeket, szolgáltatásokat kínálunk Neked.

Tudástár »unk folyamatosan bővül. Bizonyára találsz a témáink között olyant, amelyet még nem olvastál, de felkelti az érdeklődésedet. Új rovatot indítottunk, amely a személyes eredményességed felmérését segíti. Ha szívesen csinálsz teszteket, ne hagyd ki ezt a szórakoztató formában kínált önismereti lehetőséget.

Extrák » oldalunk is bővült. Ha szereted a puzzle játékot, különféle nehézségi fokozatban próbálhatod ki a kreativitásodat. Elindítottuk a Magazin című rovatunkat. Ha úgy érzed, hogy vannak olyan témák, amelyekről szívesen írnál magazinunk számára, ne habozz. A nyári szabadság még erre is időt és alkalmat adhat Neked. Mi pedig szívesen tesszük közzé a gondolataidat, hogy minél több olvasónknak szerezzünk örömteli kikapcsolódást.

Továbbra is várjuk írásaidat, verseidet, munkáidat az Olvasószobába.

Nyereményjáték!

Ha eddig elmulasztottad volna, hogy a havi nyereményjátékban tippelj, július 10-ig még pótolhatod a mulasztást. Ne hagyd ki a lehetőséget, mert értékes nyereményekkel várunk Téged is! Mindössze három kérdésre kell megadnod a helyes választ, és részt vehetsz a sorsoláson. A három kérdésre helyes válaszokat beküldők között

2005. július 10.-én

három darab egyórás személyes konzultációs lehetőséget sorsolunk ki, konzultációnként

2 500 Ft + ÁFA értékben.

Minden helyesen tippelő részére egy önértékelő tesztet küldünk a Személyes Eredményességet segítő tulajdonságaid felmérése » című teszt sorozatunkból.

Ha nem vagy biztos a tippekben, bátran használd a kezdőlapunkon lévő Google és Yahoo keresőket. Segítenek, hogy megtaláld a helyes válaszokat!

Tippelj Te is, hátha szerencséd lesz! »

Szakmai tréningünk!

Ha Te magad, valamelyik családtagod, vagy kedves ismerősöd a szociális ágazatban dolgozik, kérlek, hívd fel a figyelmét a 2005-ben először elinduló burnout tréningünkre, melyet professzionális segítők számára tartunk.

Biztosan Te is érezted már - és nem csak hétfőn -, hogy nincs kedved elindulni dolgozni. Ha ez az állapot gyakran ismétlődik, napi kísérőd lesz a gombóc a gyomrodban. Ha szorongva, rosszkedvvel, unottan végzed a munkádat, többet fogsz hibázni. Ha többet hibázol, konfliktusba kerülsz a főnökkel, a munkatársakkal, végül úgy érzed, az egész világ ellened fordult. Úgy érzed majd, hogy bűnbakot csinálnak belőled, és minél jobban igyekszel, annál rosszabb lesz a helyzeted.

Ne várd meg ezeket a tüneteket!

Jelentkezz a burnout tréningünkre! »

Ha nem dolgozol a szociális ágazatban, de szeretnél a tréningen részt venni, civilként is szívesen látunk Téged!

A tréning kellemes környezetben, lelket építő és szépítő hangulatban zajlik, a résztvevők megerősödve, munkakedvvel feltöltődve, személyiségükben megerősödve távozhatnak.

A tréning után hatékonyabban fogsz dolgozni, jobban tudsz figyelni másokra és önmagadra, kevésbé fogsz elfáradni a napi robotban.

A szociális ágazatban dolgozók számára a tréning kredit pont értéke: 28 pont.

Lelki maceráink blog »

Száznál is több történetet, rövid eszmefuttatást találsz itt, amelyek Rólunk, Emberekről szólnak. Néha humoros, néha megható az írások hangvétele, egyszer tükörbe, máskor görbe tükörbe nézhetünk az írások segítségével. Mi jól szórakoztunk, nevettünk, elvétve könnyeztünk, de mindig elgondolkodtunk - amikor írtuk -, kívánom, hogy Te is így tegyél - amikor olvasod a blogjainkat.

Ha véleményed, ötleted, vagy indulatod támad olvasás közben, bátran ragadj billentyűt, és írd meg nekünk az Én is írok feliratra kattintva.

Olvasd élvezettel! » Jó szórakozást kívánok! Kíváncsian várom a hozzászólásaidat blogjainkhoz!

Köszönöm, hogy érdeklődéseddel továbbra is megtiszteled a honlapunkat. Remélem, hogy új információkat és szórakoztató írásokat egyaránt találsz rajta.

További kellemes olvasgatást, böngészést! Ha kérdésed van, kérdezz bátran, ha véleményed van, oszd meg velünk, ha tréninget szeretnél, várunk szeretettel, hogy a legjobb tudásunkkal szolgáljuk a gondjaid megoldását. Nagyra értékeljük azt a bizalmat, amellyel a hozzánk fordulók megajándékoznak minket.

Kedves Olvasóm! Akár a piramisok árnyékában töltöd el a szabadságodat, akár a strandon egy kori sör és egy krimi társaságában, akár a virtuális világ kínálta lehetőségeket használod, mindenképpen azt kívánom Neked, hogy töltsd nagyon kellemesen a szabad idődet, töltődj fel a nyár illatával, melegével, színeivel!

Szeretettel várunk továbbra is a Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdióban!

Százhalombatta, 2005. június 15.


Csehák Hajnalka

 LELKI TITKAINK
Mentálhigiénés Stúdió


csehak.hajnal@lelkititkaink.hu
     Mobil : (0620)353-7262

Belépés a LELKI TITKAINK honlapra


Szabványos HTML 4.01 oldal!

© 2004-2005 Minden jog fentartva - LELKI TITKAINK MENTÁLHIGIÉNÉS STÚDIÓ - info@lelkititkaink.hu
Készítette: MENISZKUSZ Kft.