Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés
„Minden embernek előjoga, de egyben kötelessége, hogy fejlődjék, és megvalósítsa önmaga legjobb változatát. Helyesen értelmezve ez a siker.”

Herbert N. Casson

Ismerd meg Önmagad!

Személyiségfejlesztő, önismereti levelező tréning

Ismerd meg Önmagad! Személyiségfejlesztő, önismereti levelező tréningMindenki, aki az Ismerd meg Önmagad! Önismereti, személyiségfejlesztő levelező tréningre jelentkezik, e-mailben kap tájékoztatást a jelentkezés regisztrálásáról, valamint a befizetés módjáról, és részletesen tájékoztatjuk az e-mail váltás rendjéről és a közös munka kereteiről. Pontosítjuk az e-mail címeket, az e-mail váltás gyakoriságát, és megadunk minden olyan információt, amely az eredményes önismereti, személyiségfejlesztő munkához szükséges.

Biztosítunk minden Kedves Résztvevőt, hogy az egyedi igényeit az adott lehetőségeken belül messzemenően figyelembe vesszük.

A levelező rendszerű tréning módszere:

A levelező rendszerű tréning során a tréner e-mailben kérdéseket tesz fel, feladatok megoldását, ismeretközlő anyagok elolvasását kéri. Miután elvégezted a feladatokat, e-mailben kell a tréneredet tájékoztatni az eredményekről, a felmerült kérdésekről és problémáidról.

Részvételi díjak:

5 e-mail váltás díja 10 000 Ft + ÁFA (12 700 Ft).

A tevékenység ÁFA mentes, magában foglalja a tréning költségeit.
(a tréner munkája, valamint az elektronikus információs anyagok költségei).


A jelentkezés elfogadását követően kell a tréning díját előre befizetni. Igény (szükség) esetén további 5 levélváltásból álló blokkok is rendelkezésre állnak, blokkonként 10 000 Ft + ÁFA (12 700 Ft) összegért. A további blokkok tartalmát minden esetben előzetesen egyeztetjük.


Ismerd meg Önmagad! - További információ és jelentkezés »

Ismerd meg Önmagad!
Jelentkezz személyiségfejlesztő levelező tréningre!Jelentkezésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot az Ismerkedő interjú időpont egyeztetése érdekében!Ha megtetszett a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió tevékenysége, kérlek ajánld ismerőseidnek is.

Amennyiben esetleg még nem vettél részt ilyen módszerekkel vezetett tréningeken, és egyelőre nem látod tisztán, miként lenne ez hasznos a számodra, kérjük oszd meg velünk kétségeidet, és ha lehetséges, közösen megtaláljuk a Neked megfelelő megoldást.

További információ
Kérdez tőlünk!Kérdésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

Az útmutató tudástár