Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés
„Kibírni mindent, és menni
Mindig tovább, még akkor is,
Ha nem élnek már benned
Remények és csodák.”

Hemingway

Segítünk a gyászban

Levelező Gyász és Veszteségfeldolgozó Tréning

Segítünk a gyászban - Levelező Gyász és Veszteségfeldolgozó TréningMindenki, aki Levelező Gyász és Veszteségfeldolgozó Tréningre jelentkezik, e-mailben kap tájékoztatást a jelentkezés regisztrálásáról, valamint a befizetés módjáról, és részletesen tájékoztatjuk az e-mail váltás rendjéről és a közös munka kereteiről. Pontosítjuk az e-mail címeket, az e-mail váltás gyakoriságát, és megadunk minden olyan információt, amely az eredményes gyász és veszteség feldolgozó munkához szükséges.

Biztosítunk minden Kedves Résztvevőt, hogy az egyedi igényeit az adott lehetőségeken belül messzemenően figyelembe vesszük. A tréning résztvevői emléklapot kapnak.

A Levelező Gyász és Veszteségfeldolgozó Tréning során a gyászmunka célja, hogy megtanuljuk elfogadni az elhunyt halálát. Hogy szembe tudjunk nézni azzal, hogy soha többé nem találkozhatunk, nem láthatjuk élve szerettünket.

A levelező rendszerű tréning módszere:

A levelező rendszerű tréning során a tréner e-mailben kérdéseket tesz fel, feladatok megoldását, ismeretközlő anyagok elolvasását kéri. Miután elvégezted a feladatokat, e-mailben kell a tréneredet tájékoztatni az eredményekről, a felmerült kérdésekről és problémáidról.

Részvételi díjak:

5 e-mail váltás díja 10 000 Ft + ÁFA (12 700 Ft).

A tevékenység ÁFA mentes, magában foglalja a tréning költségeit
(a tréner munkája, valamint az elektronikus információs anyagok költségei).


A jelentkezés elfogadását követően kell a tréning díját előre befizetni. Igény (szükség) esetén további 5 levélváltásból álló blokkok is rendelkezésre állnak, blokkonként 10 000 Ft + ÁFA (12 700 Ft) összegért. A további blokkok tartalmát minden esetben előzetesen egyeztetjük.


Segítünk a gyászban
Jelentkezz levelező gyász tréningünkre!Jelentkezésed beérkezése után emailben tájékoztatunk a további teendőkről!


Szeretném figyelmedbe ajánlani a LELKI TITKAINK - hírlevelet is, amelyben folyamatosan tájékoztatunk új szolgáltatásainkról.

Ha esetleg még nem jelentkeztél volna, kérlek, kattints ide, és jelentkezz most!

Ha megtetszett a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió tevékenysége, kérlek ajánld ismerőseidnek is.

Amennyiben esetleg még nem vettél részt ilyen módszerekkel vezetett tréningeken, és egyelőre nem látod tisztán, miként lenne ez hasznos a számodra, kérjük oszd meg velünk kétségeidet, és ha lehetséges, közösen megtaláljuk a Neked megfelelő megoldást.

További információ
Kérdez tőlünk!Kérdésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

Az útmutató tudástár