Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Skype-os Pszichológiai Tanácsadás

A LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió kínálata

Skype™-os Pszichológiai TanácsadásAz Internet nem csak az információt, a segítséget is közel viszi Hozzád. Az Internet használata természetessé vált az élet minden területén. Ha információra van szükségünk, „kiguglizzuk”, ruhát, cipőt, ételt, bútort rendelhetünk online, a barátokkal közösségi oldalakon tartjuk a kapcsolatot, rokonokkal beszélgetünk a Skype-n, és a társkeresés is gyakran az Interneten kezdődik.

S ha elakadunk az életünk fontos kérdéseiben, akkor miért ne kérhetnénk tanácsot egy pszichológustól az Internet segítségével? A tanácsadási vagy terápiás formák is igazodnak a modern kor követelményeihez, így lehet a Skype-os tanácsadás, tréning, terápia a segítségadás hatékony módszere.

Kinek ajánlom a Skype-os Pszichológiai Tanácsadást?

  • Külföldön élő honfitársaimnak, akiknek azzal is nehezebb az élet, hogy a problémáikat, nehézségeiket egy idegen országban nem tudják megosztani az anyanyelvükön, pedig tudom, hogy panaszkodni az anyanyelvünkön lehet igazán.

  • Azoknak, akik Budapesttől távol laknak, s így nem tudnak személyes terápiára, tanácsadásra eljárni.

  • A lakásukhoz kötött, mozgássérült embereknek, akik nem tudnak személyesen felkeresni.

  • Akik családtagjaik, ismerőseik előtt titkolják, hogy segítséget vesznek igénybe, mert sajnos még mindig sokan vallják azt, hogy pszichológushoz fordulni szégyen.

  • Akinek a pszichés tünetek, a lelki válság felvállalása gondot okoz, és szeretné megőrizni az inkognitóját.

  • Akik annyira elfoglaltak, hogy az utazás idejét szeretnék megspórolni.

A Skype-os pszichológiai tanácsadás korlátai

  • A testbeszéd, a gesztusok, a szemkontaktus, a mimika kevésbé látható, mint a személyes találkozásnál, így ezek nem támogatják a kimondott szavakat.

  • Ha nem elég jó a technikai háttér, a beszélgetés szakadozhat, ez zavarhatja a szavak hatását, érthetőségét.

  • Súlyosabb pszichés tünetek online terápiával nem kezelhetők, mert ezek folyamatos és személyes kapcsolattartást igényelnek.

Ha nem tudsz eljönni személyesen, használd a Skype-t!

Skype™-os Pszichológiai Tanácsadás

Hogyan működik a Skype™-os Pszichológiai Tanácsadás?

A Skype™ egy ingyenes internetes telefonálási lehetőséget biztosít. Nincs csatlakozási díj, nincs telefon díj, nincs utazási költség.

A tanácsadás ugyanúgy zajlik, mint a személyes konzultáció. Megbeszélt időpontban várlak a számítógép előtt. A tanácsadás ideje 60 perc.

Skype™ program letöltése, hogy a segítség bárhova megérkezzen! »

Lelki titkaink Mentálhigiénés Stúdió kínálat: Skype<sup>™</sup>-os Pszichológiai Tanácsadás bárhonnan, az Interneten keresztül

Skype-os Pszichológiai Tanácsadás bárhonnan, az Interneten keresztül

Skype-os Pszichológiai Tanácsadás bárhonnan, az Interneten keresztül
Jelentkezz Skype-os Pszichológiai Tanácsadásra!

Jelentkezésed beérkezése után megküldjük a Skype™-os tréning elérhetőségét, és javaslatot teszünk az első tréning időpontjára!


Lelki titkaink Mentálhigiénés Stúdió kínálat: Skype<sup>™</sup>-os Pszichológiai Tanácsadás bárhonnan, az Interneten keresztül

Amennyiben esetleg még nem vettél részt ilyen módszerekkel vezetett képzésen, és egyelőre nem látod tisztán, miként lenne ez hasznos a számodra, kérjük oszd meg velünk kétségeidet, és ha lehetséges, közösen megtaláljuk a Neked megfelelő megoldást.

További információ
Kérdez tőlünk!Kérdésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

Ha megtetszett a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió tevékenysége, kérlek ajánld ismerőseidnek is.