Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Lelki Titkaink Klub

A LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió kínálata

Lelki Titkaink KlubRégóta tervezgettük, hogy elindítjuk a Lelki Titkaink Klubot. Elérkezett a megvalósítás ideje.

A Lelki Titkaink Klub olyan barátságos közösség szeretne lenni, ahova azok a személyek járnak, akik nem csak hallgatni szeretik a pszichológiával, az emberi működésünkkel, a bennünk zajló mentális folyamatokkal kapcsolatos gondolatokat, kutatási eredményeket, hanem kötetlenül beszélgetni is szeretnének ezekről. Élményeket, tapasztalatokat, véleményeket várunk tőletek, hogy tanulhassunk egymástól. A Klubnapok hétköznapi témák köré épülnek fel, a témákkal kapcsolatban is folyamatosan várjuk az ötleteket, igényeket.

Kreatív pszichológia

A Lelki Titkaink Klub a kerekasztal beszélgetés mellett a kreativitás, az alkotás örömének megélését is a zászlójára tűzte. Tudjuk, hogy minden bennünk zajló folyamat megélésében sokat segít, ha nem csak szavakkal, hanem más non-verbális módon „beszélünk”. Szavak nélkül beszél helyettünk a zene, a tánc, a képzőművészet, a „kreatívkodás”. Az érzéseinket körbenövi az élet, s ott dolgoznak bennünk az először ki nem mondott, később már kimondhatatlan szavaink. A Klubnapokon azzal az érzés-kavalkáddal is dolgozunk, ami nem kimondható, ám megmutatható.

Lelki Titkaink Klubnap

Lelki Titkaink KlubnapEgy-egy klubnap így épül fel:

  • Pszichológia aktuális főtéma

    A pszichológus egy rövid gondolatébresztő és ráhangolódó bevezetőt tart a napi témáról.

  • Kreatív rész

    A meghívott művész bemutatja a résztvevőknek az általa művelt művészeti ágat, megmutatja hogyan használják az alkotáshoz szükséges eszköz(öke)t és anyago(ka)t, és miközben születnek az alkotások, kötetlen beszélgetés folyik mindenről, ami az aktuális témával kapcsolatban foglalkoztatja a résztvevőket.

A Lelki Titkaink Klub időrendje

Minden hónapban egy alkalommal 3 óra időtartamban.

Lelki Titkaink KlubA Lelki Titkaink Klub helyszíne alkalmanként kerül meghírdetésre, a klubnapon való részvétel a helyszín lehetőségeit figyelembe véve korlátozott létszámban történik, regisztrációhoz kötött. Erről időben értesítést küldünk.

Részvételi díj: 5 000 Ft/fő alkalmanként, a helyszínen fizetendő.

Az éves bérlet ára: 45 000 Ft/fő – ezzel évi 3 ingyenes alkalmat nyersz.

Az ár tartalmazza azoknak az eszközöknek és az anyagoknak az árát is, amelyeket az alkotásodhoz felhasználsz. Amit alkotsz, természetesen haza viheted.

Lelki Titkaink Klub Nyilatkozat

Kijelentjük, hogy a Lelki Titkaink Klub nem vallási közösség, sem szekta, mindössze lehetőség arra, hogy a pszichológia, a lélektan iránt érdeklődők lehetőséget kapjanak arra, hogy hasonló érdeklődésű társakkal találkozzanak, velük eszmét cseréljenek. Célunk a kötetlen beszélgetések színterét megteremteni, miközben a kreatív kifejezésmódokat is fejlesztjük.

Lelki Titkaink Klub

Lelki titkaink Mentálhigiénés Stúdió kínálat: Lelki Titkaink Klub

A Lelki Titkaink Klub 2018 januári témája a BÚÉK! De hogyan? »

Lelki Titkaink Klub regisztráció
Időpont: 2018. február 24.


Regisztrációs beérkezése után email visszaigazolást küldünk! A részvétel korlátozott létszámban lehetséges, a jelentkezések sorrendjében!

Ha megtetszett a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió tevékenysége, kérlek ajánld ismerőseidnek is.