Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés
„Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű.
Érts ahhoz, amit csinálsz!
Szeresd, amit csinálsz!
És higgy abban, amit csinálsz!
Igen, ilyen egyszerű ez.”

(Will Rogers)

Segíts magadon!

Lelki Titkaink Hírlevél

Hírlevél azokról az új lehetőségekről, amelyek Neked is segíthetnek

Úgy tartja a régi közmondás: „Segíts magadon, az Isten is megsegít!”

K. Jung tanítása szerint minden tevékenység alapja a tudatos hozzáállás. Kiegészíteném: minden sikeres tevékenység alapja a tudatos hozzáállás.

A sikeres élet lehetősége belőlünk fakad

A sikeres élet lehetősége belőlünk fakadÚgy vélem, hogy mindenki szeretne sikeres életet élni. De milyen is a sikeres élet? Talán a legegyszerűbb megfogalmazás a legigazabb: az a sikeres élet, amikor reggel örömmel ébredünk, a napot tevékenyen végigdolgozzuk, ha elfáradtunk, lelkiismeret furdalás nélkül pihenünk, s este elégedetten hajtjuk álomra a fejünket.

Megvalósítható ez? Meggyőződésem, hogy igen. A siker ugyanis belülről fakad, és akkor kezdődik, amikor a belső világunkat a sikerre hangoljuk, s akkor marad nálunk tartós vendégségben, ha a lelki egyensúlyunkat megtaláltuk.

Az öröm a siker velejárója, de sem örömkészséget, sem lelki egyensúlyt nem osztogatnak sehol. Ezeket önmagunkban kell felfedezni, megteremteni. Ismerek nagyon gazdag embereket, akik boldogtalanok, és nem képesek örülni.

Létünk legalapvetőbb kérdéseire tudnunk kell a válaszokat. Kik vagyunk, honnan jöttünk, merre tartunk? Aki ezekre a kérdésekre tudja a választ, annak van ereje megtennie azokat a dolgokat, amelyek az életét örömtelivé, sikeressé öltöztetik. A sikeres ember is rosszkedvű néha. A sikeres embert is érik kudarcok. A sikeres ember is padlóra kerül, ha nagy veszteség éri. De a sikeres ember képes felállni a padlóról, tanul a kudarcokból, és soha nem adja fel az álmait.

Sokszor hallom ezt a mondatot: tudom mit kellene tennem, de nem tudom, hogyan. Te tudod, mit szeretnél, mi tudjuk, hogyan érheted el a céljaidat. Ha sikeres személyiséggé szeretnél válni, mi megmutatjuk, milyen utat kell bejárnod.

Ego Building tréning

Segíts magadon… Te mit teszel meg magadért? Felismerted, hogy mekkora lehetőség a fejlődésre a személyes eredményességed kialakítását célzó EGO BUILDING tréningünk? A 150 órás, alapos személyiségfejlődést eredményező tréningünket 10 hónapon át havi 1 blokkban (15 óra) tartjuk.

Részleteket és jelentkezési lehetőséget itt találsz »

Sikeres követeléskezelés gyakorlata tréning

Sikeres követeléskezelés gyakorlata tréningA kisvállalkozások vezetői részére az Erdész és Hammer Konfliktuskezelő céggel közösen létrehoztunk egy négy napos, kifejezetten a követeléskezelés gyakorlatára orientált tréninget.

Miért pont ezt a témát választottuk? Mert azt tapasztaltuk, hogy gyakran nem, vagy csak késedelmesen fizetik ki a kisvállalkozókat, s ugyan a kintlévőségek a nagyvállalatok számára is nagyon komoly gondot jelentenek, a kisvállalkozás számára egyenesen katasztrofális hatással vannak.

A Sikeres követeléskezelés gyakorlata tréning magában foglalja:

  • a gyakorlati ismereteket a követelésről, a követelés keletkezéséről, a követeléskezelés szakszerű és hatékony módjáról,
  • megismerteti Veled a kapcsolódó hatályos jog rövid, ide vonatkozó részét,
  • a szerződéskötés gyakorlati tudnivalóját,
  • a magánszemély és a vállalkozásokkal szembeni követeléskezelés különbségeit.
  • a tréning résztvevői különféle, az életből hozott gyakorlatokat oldnak meg.
  • minden egyes feladat elvégzése után, a friss élményekre alapozva a trénerek segítségével –, akik jelen esetben moderátorokként is tevékenykednek – történik a tapasztalatok együttes megbeszélése és feldolgozása, átültetése a gyakorlati élet területére.

A kisvállalkozások vezetői pozitív visszajelzéseket adtak, hogy az itt megszerzett ismereteket, az átadott gyakorlati tapasztalatokat, a megismert és elsajátított speciális tárgyalási technikákat egyre sikeresebben és eredményesebben alkalmazzák saját vállalkozásukban. Ők már ismerik a titkot.

Legyél Te is felkészült! Vegyél részt Te is a következő tréningen!

Sikeres követeléskezelés gyakorlata tréning: További információ és jelentkezés »

Tudd: Fontos vagy nekünk!

Fontos nekünk, hogy mindig legyen elegendő olvasni valód, amikor a weblapunkra látogatsz. Ezért folyamatosan bővítjük a cikkeink számát és tartalmát.

Látogass el a Tudástár », az Extrák », és a Kínálat » oldalainkra.

Szeretnénk, ha az érdeklődésednek megfelelő témákról olvashatnál. Ezért köszönettel fogadjuk az ötleteidet, kérdéseidet.

Bátran használd az ingyenesen igénybe vehető tanácsadásunkat. Szakértőink készséggel állnak a rendelkezésedre.

Mindig kíváncsian várjuk véleményedet, visszajelzéseidet a munkánkról, hiszen a Te gondolataid, meglátásaid fontosak nekünk. Vendégkönyvünkbe », és a Lelki Maceráink blogba » is várjuk az írásaidat.

Szeretettel kívánunk napsütéses őszi napokat:

Százhalombatta, 2007. október 27.

Szeretettel:

Csehák Hajnalka

Csehák Hajnalka

LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió

csehak.hajnal@lelkititkaink.hu
Telefon/fax : (0623)350-616
Mobil : (0620)353-7262
Skype : lelkititok

Belépés a LELKI TITKAINK honlapra