Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Kezdőlap » Extrák » Magazin » 2006 májusi hírlevél

Lelki Titkaink Hírlevél

(2006 május - Kétévesek lettünk)

Kedves Partnerünk!

Kétévesek lettünk. A születésnapok alkalmat adnak a visszatekintésre, az értékelésre, a jövő tervezésére.

Az elmúlt két év alatt nagyot nőttünk. Új oldalakkal, olvasni valókkal, szolgáltatásokkal bővültünk. Hitvallásunk: legjobb tudásunkat adva szeretnénk segíteni azoknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal, akik megosztják velünk életük nehéz helyzeteit.

Ha ellátogatsz a Kezdőlapunkra », akkor ízelítőt kapsz azokból a témákból, amelyek segítenek Neked, ha alaposabb önismeretre vágysz, ha a munkahelyeden hatékonyabb munkát szeretnél végezni, ha a párkapcsolatodat, vagy a kamasz gyermekeddel való kapcsolatodat szeretnéd jobbá tenni, ha a veszteségeid nagyon fájnak, s ha az összes gondod ellenére nem akarsz odáig eljutni, hogy gyógyszerekkel kelljen segíteni a rossz hangulataidon.

Kínálati oldalunkon » egyéni, csoportos, levelező, vagy chat-tréningjeinkről olvashatsz. Rendezvénynaptárunk folyamatosan tájékoztat az induló tréningekről.

Kapcsolat oldalunkon » elolvashatod az általad érdekesnek talált információkat a cégünkről.

Tudástárunkban » témakörök szerint csoportosítva olyan ismeretterjesztő cikkeket olvashatsz, amelyek segítségével könnyebben megértheted a saját lelked gubancait, saját személyiséged működését. Itt azt találod, amit önmagadért és másokért tehetsz, s amit mások tehetnek érted és önmagukért. Tudástárunk 13 témában tartalmaz ismereteket.

Az Extrák oldalunk » magazin jellegű. Ismereteket is nyújt, és egyben szórakoztat is.

Aki lelki megnyugvást keres a fájdalmas gyászban, annak lehetősége van honlapunkon emléket állítani eltávozott szerettei számára. Néhányan már éltek ezzel a lehetőséggel, az Ő búcsújukat, emlékezésüket az Emlékezés virágai » cím alatt olvashatod. Ha Te magad, vagy barátod, ismerősöd szeretne visszaemlékezni, csak egy e-mailt » kell írnia nekünk.

Vendégkönyvünk » olvasóink véleményét gyűjti csokorba. Mindenkinek köszönjük, aki megtisztelt azzal, hogy a munkánkat minősítette. A véleményeteket, ötleteiteket, kritikáitokat örömmel fogadjuk, sokat tanultunk és épültünk mi is általatok.

Blogjaink » nem szokványos formában jelenítik meg a velünk történteket, gondolatvilágunkat. Okos és híres emberek mondásait, verseit, történeteit hívjuk segítségül ahhoz, hogy az élet lényeges, humoros, emberien esendő voltát bemutassuk.

Születésnapunk alkalmából szeretnénk megajándékozni olvasóinkat. Egy új oldal bevezetésével, melynek címe: Lelkünk bugyrai. Sok olyan történettel találkozunk a munkánk során, ami évek, évtizedek óta nyomasztja a hordozóját, de eddig nem merte megosztani senkivel.

Szeretnénk lehetőséget adni azon történetek megjelenésének, amelyeket soha senkinek nem mertél elmondani. Mert vagy hihetetlen, vagy szégyenletes vagy, mert bármilyen más okból szeretnéd megőrizni az inkognitódat. Ezeknél a történeteknél semmiképpen sem kérjük a nevedet, csak válassz magadnak egy jelszót, és kibeszélheted magadból a titkok okozta feszültséget.

Amit befelé elnyomunk, az hosszú távon megbetegít. Mi, akik a lélek színeivel és mélységeivel foglalkozunk, tudjuk, hogy az ember néha olyan dolgokat tesz, amiket utána keservesen megbán, vagy jó szándékból, tudatlanságból olyan helyzetbe kerül, amit sem álmaiban, sem rémálmaiban nem sejtett. Gyakran látjuk, hogyan szenved az, akinek a bizalmával visszaélnek, akit kihasználnak, vagy akit terrorizálnak.

Kérlek, ha úgy érzed, van egy titkod, amit nem mondhatsz el senkinek, akkor az általad választott jeligével küldd el nekünk, talán Te is segítesz ezzel másoknak.

Születésnapi hírlevelünkben szeretnénk megosztani Veled a jövőről szőtt álmainkat.

Bővíteni szeretnénk a csapatunkat. Mi még nem találtuk meg azt a csodaszert, amit mások úgy hirdetnek: kevés munkával nagy sikereket lehet elérni és sok pénzt lehet keresni. Mi csak azt a módszert ismerjük, amikor kitartó, kemény munkával, folyamatosan bővülő tudással tisztességes jövedelmet, és szakmai sikereket lehet elérni.

Ha képes vagy, és akarsz keményen és magas színvonalon dolgozni, ha fel tudod vállalni a szakmai szolgálatot, akkor örömmel látunk munkatársaink között.

Keresünk Bach-virágterapeutát, grafológust, asztrológust, feng-shui szakembert.

Kérlek, ha Te nem kívánsz élni a lehetőséggel, akkor ajánld ezt a környezetedben élő, általad jó szakembernek tartott ismerősödnek. Bemutatkozó leveleket az info@lelkititkaink.hu » címre várunk.

Itt szeretnénk felhívni figyelmedet Tar Eszter új kollégánkra, aki lelki egészségmegőrző tréningeket » kínál, és nagy hozzáértéssel segít az táplálkozási zavarokkal, anorexiás és bulimiás gondokkal küzdő » partnereinknek is.

Továbbra is szívesen támogatunk olyan alkotóművészeket, akik szeretnék megmutatni alkotásaikat a világhálón. Várjuk a műveket, hadd gazdagodjon, aki szereti a művészeteket, és hadd legyen híres az alkotójuk.

Köszönjük, hogy rendszeresen olvasod hírlevelünket, és továbbra is szeretettel várunk a Lelki Titkaink oldalain.

Legyenek nagyon szép napjaid.

Százhalombatta, 2006. május 29.


Csehák Hajnalka
és a Lelki Titkaink csapata


 LELKI TITKAINK
Mentálhigiénés Stúdió


csehak.hajnal@lelkititkaink.hu
     Mobil : (0620)353-7262

Belépés a LELKI TITKAINK honlapra
Szabványos HTML 4.01 oldal!