Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Frézia

Emlék nővéremnek

Frézia emlékének

Frézia

Egyetlen Örökkévaló, Aki dalolsz nekünk a csendben, Aki egymás által tanítasz bennünket, Vezérelj engem erőre és bölcsességre. Jártomban, keltemben hadd tanuljam Tisztelni mindeneknek a célját. Segíts kezemnek, hogy tisztelettel fogjon, Nyelvemnek, hogy lélekből szóljon, Engedd, hogy figyeljek, de ne ítéljek Engedd, hogy ne bántsak és maradjon Zene, szépség a látogatásom után, Amikor visszatérek az Örökkévalóságba, Hadd záruljon be a kör, hadd legyen szélessebb a spirál.

Ez lett az én hitvallásom amióta elment a nővérem, akit most Fréziának hívok, mert az volt a kedvenc virága…

Igen, fontos, hogy mi marad a látogatásunk után!

Maradt a soha nem feledhető mosolya a szívemben, a csodálatos fia, a sok itt hagyott tanítvány, a férje , az anyu és 29 év, csak huszonkilec év!!!

És maradtam én a testvérként született és egykeként élő, a túlélő!

Nem hittem ebben mindig, hogy túl lehet élni azt az addig soha nem tapasztalt fájdalmat amit akkor éreztem amikor az orvos közölte „Vége. Frézia elaludt”.

Nem teljesen emlékszem arra, hogy sorrendben mi történt ezek után, de tudom, hogy az első gondolatom az volt, milyen jó (?), hogy előtte nap búcsúztunk és azt mondtam „nagyon szeretlek” és ő azt mondta „én is, de most elbocsájtalak”. Ezzel az elbocsájtalakkal üzent, hogy ennyi volt de csak hetekkel később tudatosult. Talán ezért éltem túl, hogy ez elhangzott!!!

Mit bír az ebber????

A gyász a veszteségre adott Egyéni reakció! Az én egyéni reakcióm 3 (!) évig tartott, három év sírás, önmarcangolás és amikor úgy éreztem már önpusztítás és a családom energiája is apadt, professzionális segítséget kértem. Lényeges és viszonylag gyors változás állt be az életemben: újra kezdtem a gyászt, az elengedés tanulását és ami a lényeges, hogy továbbra is a szívemben van Frézia, de én tudom melyik rekeszben, én döntöm el mikor kukucskálok be és én tudom bezárni is és a kulcs is nálam marad.

Még egy nagyon fontos dolog: tudom, érzem hogy Ő is - Te is kedves Frézia így szeretnéd…

Közeleg a Halottak napja, kívánok mindenkinek erőt a veszteségei feldolgozásához, a LELKI TITKAINK is ehhez járul hozzá!

Frézike

Frézia

Ha megtetszett a LELKI TITKAINK Mentálhigiénés Stúdió tevékenysége, kérlek ajánld ismerőseidnek is.