Gyakran Ismételt Kérdések E-mail
Keresés

Legyél bolond!

(Hajnal 2008-04-23 06:22:00-i blogjára reagálások)

2008-06-08 21:53:00 Beküldte: Zsanna

# 3

Bennem él egy Bolond! De nem magányos, mert társa is van! Jól megférnek ketten egy testben, ő Bohóc!
Még egész kicsi volt Bolond amikor egyszer, először rádöbbent, hogy őt bizony bolondnak nézték! Nehéz volt az első pofont kiheverni, és igazából még ma sem sikerült!
De Bolond bízni akart! Hinni akarta, hogy ez véletlen volt!
Bolondnak nagyon kevés kellett ahhoz, hogy boldog legyen! Nem akart ő semmi mást, mint hogy elfogadják! Látszólag szerették, ha nem kért semmit, ha vidám volt, ha segített! És ő ezt tette mert jó bolond volt!
Bohóc sokszor megvigasztalta és újra vidámságot lopott a lelkébe! Bohóc mindig jó társa volt Bolondnak!
Bolond fáradhatatlan volt! Újra és újra megpróbált hinni!
Sok nagyon sok csalódás érte és egyre türelmetlenebb lett! De ott volt mellette Bohóc akivel igazán tudott örülni annak, hogy él, hogy őrá is esik az eső és süt a Nap, körülötte is szépek a virágok és a csodák akár az övé is lehetnek!
De a többiek ettől iríggyé lettek! Szerették volna elvenni Bolondtól még a jókedvét is! Persze,hisz ők nem tudták, hogy bolondnak társa van ezért vidám és nevetős! Bohóc segített mert ő ismerte Bolondot igazán!
Bolondnak rengeteg kincse volt! Nem volt kapzsi és irígy ezért csak szórta, szórta a többiekre! Még akkor is, ha látta, nem tudnak mit kezdeni vele,a kincs , Bolond kincse meghal a kezükben!
Aztán egy reggel furcsa érzéssel ébredt! Fáradt volt és csalódott! Már nem akart a többiek közé menni! Nem akarta szíve kincseit szórni tovább!
Bohóc megértette mit érez barátja Bolond! Szomorú volt és arcán egy könnycsepp gördült le , éppen Bolond lába elé! Bolond látta a fénylő, kicsi gyöngyöt!
Eleinte Bolond és Bohóc nagyon magányosnak tűntek! Aztán mert ketten voltak, lassan felfedezték saját kincseik értékét! Néha még fájt, hogy nem volt rajtuk kívül más aki ennek örülni tudott volna velük, de aztán megszokták ezt is, mint annyi mást!
Ők egymást nem értették félre, nem bántották, nem gúnyolták! Bolond már nem várta a másik Bolondot és Bohóc sem a másik Bohócot!
Belenyugodtak sorsukba!
Aztán egy reggel furcsa érzéssel ébredtek lelkükben !
Újra ragyogott a Nap, nyíltak a virágok és minden szép volt !
Bolond és Bohóc kart-karba öltve ugráltak!
És eszükbe jutottak kincseik!
Álltak a fényben , felemelt karral és szórták, szórták ! Magukra!
Mert ők voltak erre méltók! Ők ismerték a kincsek születését! Ők tudták árukat!
Boldogok voltak! Újra boldogok!

[ Vissza ]


2008-06-04 07:58:00 Beküldte: Batori Zoltan

# 2

Bolondnak lenni jo,mert egy gyakorlott bolond tudja mire szamithat,de folenyesen haggya magat becsapni,mert tudja:kibirja.A bolond mer vesziteni,mert o nemcsak keres,talal is.A bolond jol alszik,mert aki becstelen az nem o. Legyél bolond!

[ Vissza ]


2008-05-16 15:00:00 Beküldte: Margo

# 1

Sziasztok!Bolond vagyok jomagam is!
Sajnos minden tekintetben Legyél bolond!
Calád, gyerek, Munkahely, párkapcsolat!
Egyedül a barátaimban nem csalódtam, mivel velük tudni hányadán áll az ember, hisz Őket én választom!
Rengeteg sok pofont kaptam az élettől, egy darabig magam alatt voltam, aztán azt mondtam, menni kell tovább! Mindig sikerült lábra állnom, pedig...
Vendéglátásban dolgozom, s mondenki azt mondta látszik rajtam, hogy kiegyensúkyozott vagyok!
Egyszer bejött egy Bácsi s azt mondta, Maga nagyon kedves és aranyos! Már -már azt hinné az ember , hogy ime egy Nő aki boldog, de mikor mélyen belenéztem a szemébe, az, végtelen nagy szomorúságot tükröz! Nem tudtam megszólalni, de ott és akkor abban a pillanatban elkezdtem sírni!
Senki, de senki nem tudja,hogy mi játszodik le bennem, de azt hiszem a barátnőmön kívül nem is érdekel senkit! Azt látják, van egy szép nő,van barátja, mindig mosolyog, csakis boldog lehet!
Pedig nagyon nem!!!
Nem így képzeltem az életem, de ha már ez adatott meg,probálom elfogadni amin változtatni sajna nem tudok! AErőnk véges, de míg lesz addig mosolyogva talpra fogok állni!
S mikor egyedül maradok a gondolataimmal............
végtelenül szomorú és boldogtalan vagyok!!!Legyél bolond!((

[ Vissza ]