Gyakran Ismételt Kérdések E-mail
Keresés

Vizsgaidőszakban

(Hajnal 2006-01-04 07:12:00-i blogjára reagálások)

2006-01-04 22:48:00 Beküldte: műszaki szaki

# 2

Az egyetemi tanév kezdetén az Atya leküldi Szt. Pétert, nézze már meg mit csinálnak az újdonsült diákok. Szt. Péter megnézi, majd beszámol az Úrnak:
Az orvsin a diákok éjt nappallá téve tanulnak, sokan ebédelni sem járnak. Ugyanez a helyzet a jogi karon.
A műszaki karokon a koleszban dél körül ébrednek, órára nem járnak, a könyvet elő sem veszik, már 16 órakor elkezdik az ivászatot és hajnal 4 ig folyik a tivornya.

Vizsgaidőszak előtt 1 hónappal az Úr ismét leküldi Szt. Pétert. A helyzet ugynaz: Orvosin, jogin rogyásig tanulnak, műszakin véget nem ér a tivornya.

1 nappal a vizsga előtt ismét kiváncsi az Úr a történésekre. Szt. Péter : Uram az orvosin és jogin már éjjel is tanulnak, 1-1 órácskát ha alszanak a diákok.
A műszakin imádkoznak.
Az Atya: IMÁDKOZNAK?? .....Minden műszakist átengedni!!!! Vizsgaidőszakban

[ Vissza ]


2006-01-04 16:00:00 Beküldte: iruka

# 1

komolyan,mar majdnem bedoltem Vizsgaidőszakban
naaagyon szepek az idezetek,szep az ujevi iromanyod is,gondoltam irok.plane hogy csak te irsz ide...vagy valamit nem jol rossz oldalrol neztem?!
szoval boldog uj evet!drukkolok a foiskolahoz.en Japanban elek,3 eve hazassagban es nagyon talalo volt a parkapcsolatos idezet ami engem es agyongyotort Emberemet illeti...ezt az o neveben is mondhatom,tutira. Vizsgaidőszakban itt most ejfel van,most egyenlore megyek,de meg jovok maskor.nem igerek semmit idopontilag,van egy kicsifiam majd 2 eves,a dackorszak kezdeten tipegunk,marhara lefaraszt olykor.
nincs ujevi fogadalmam meg,de korvonalazodik bennem,hogy lassan meglesz bennem az ero es kitartas,hogy betartsam a magam allitotta szabalyokat.eddig nem volt ra pelda,sajna.Vizonto-korban szenvedekVizsgaidőszakban.
talan honap vegere leirom a listat amivel noisebb not,lagyabb szemelyt,onmagaval tisztaban levo egyeniseget alakithatok ki,persze nem elfelejtendo a mostaninal 10 kg-val kevesebbet nyomo korpusz sem eme tartalmas lelekhez Vizsgaidőszakban
jo ejt - nekem,nekunk
szep napot neked.
szia

[ Vissza ]