Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Változás

Reagálás Hajnal 2011-04-08 17:25:00-i Blogjára

   Hajnal (2011-04-08 17:25:00)
Változás

10 gondolat, hogy megváltozzon az életed

1. Lépj ki a tömeghipnózisból! Felejtsd el a „mások szerint” és a „majd biztosan azt mondják” című gondolatsorokat. Sokan vannak, akik nem élnek… csak szeretnének élni – tényleg az ő véleményük fogja meghatározni a te sorsodat?

2. Csináld másként! Ha mindig úgy cselekszel, ahogyan megszoktad vagy jól megtanultad, akkor az eredményeid sem fognak változni. Ha változást akarsz, ha jobb körülményeket szeretnél, neked kell elkezdened másként kezelni a dolgokat.

3. Az áldozatok újabb áldozatokat gyártanak. Amikor nehézségekbe ütközöl, nagy a kísértés, hogy leülj és sajnáld magad. Nem tudom megfigyelted e, hogy ez az esetek többségében nem segít, sőt felerősíti benned a gyengeség és tehetetlenség érzését. Ebben az életben fel kell vállald a felelősséget a tetteidért és a következményeiért, eredményeidért – ez az út a jobb élet felé.

4. Rázd le magadról az elavult véleményeket! Ha a többséghez hasonlóan te is hosszasan tudsz rágódni hibáid és elvétett feladataid felett… még akkor is, ha néha ráébredsz micsoda tanítások is voltak ezek – akkor ideje lesz elengedni a múltat és tudomásul venni, hogy minden egyes tapasztalás változtatott rajtad és már messze nem ugyanaz az ember vagy, akivel valahol a múltban valami megtörtént.

5. Amit magad körül látsz, mindaz valakinek az agyában született meg először. Számodra is fontos, hogy vizualizálj, elképzeld, hogy mi az, aminek a megjelenését az életedbe szeretnél.

6. Tégy úgy mintha… addig, amíg már valóban te vagy! Ha olyannak képzeled magad, amilyenné válni szeretnél és ezek szerint cselekszel is, azzal felgyorsíthatod a folyamatot. Ha mosolyogsz, jobb lesz a kedved. Ha úgy teszel mintha meg tudnál lépni egy lépést, hozzákészülődsz, azon kapod magad, hogy meg is teszed.

7. Önbeteljesítő jóslat vagy: amilyennek magadat gondolod, elkerülhetetlenül olyanná is válsz. Ezért fontos, hogy olyan dolgokba gondolkodj, amit szeretnél és nem pedig abban, amit félsz vagy el akarsz kerülni!

8. Nem létezik siker-recept… talán csak egy biztos eljárás van arra, hogy hogyan bukj el: ha azon próbálkozol, hogy mindenkinek a kedvére tegyél.

9. Engedd el a negatív érzéseket! De legalábbis tudjad, hogyha tartogatod őket, akkor azzal önnön energiáidat fogyasztod, magadat testileg és lelkileg is kicsinálod.

10. Ha szeretnél elérni valamit ebben a gyorsan változó világban neked is folyamatosan fejlődnöd és változnod kell. Ezért nem érdemes az új technikának és változásoknak ellenállj, inkább használd ki a magad céljaira őket.

Változás Változás Változás
 

Változás

Vélemény, észrevétel, reagálás
Neved: 
E-mail címed: 
Véleményed:Tedd színesebbé!
Kattints a kis képre és az rögtön bekerül a szövegbe.

Változás Változás Változás Változás Változás Változás Változás Változás
Változás Változás Változás Változás Változás Változás Változás Változás

Változás Változás Változás Változás Változás
Változás Változás Változás Változás Változás Változás