Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek

Reagálás Hajnal 2010-08-24 12:03:00-i Blogjára

   Hajnal (2010-08-24 12:03:00)
Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek

Kimondani a „szeretlek” szócskát néha a világot jelenti. Ahogy egy kapcsolat elveszti az újdonság varázsát, és beleragad a hétköznapokba, egyre inkább elfelejtjük használni. Néha azonban érdemes, sokszor tényleg varázsszóként működik. Íme tíz pillanat, amikor bátran kimondhatod: szeretlek.

1. Ha szerelmes vagy

Természetesen ha szerelmes vagy, érdemes kedvesed tudtára adnod. Még ha néha ezt el is felejted, vannak pillanatok, amikor eszedbe jut egy apró kedvesség vagy meglepetés kapcsán. Ilyenkor nem árt, ha kimondod a varázsszót.

2. Ha bátorítanád partneredet

Ha kimondod, megnyugtatod a párodat, hogy gondolsz rá, és nem feledkezel meg róla, még akkor sem, ha ezernyi más dolog jár az eszedben. Ha sokáig nem mondod ki, joggal gondolhatja, hogy már nem is érzel iránta semmit.

3. Mert megteheted

Fejezd ki az érzéseidet, mert sosem tudhatod, mit hoz a holnap, és lesz-e lehetőséged még egyszer kimondani.

4. Hogy partnered is tudja

Ha szerelmet vallasz, partnered biztosabbnak érzi magát a kapcsolatban, így elhessegetheted a felesleges aggodalmait, megnyugtatod, és biztosítod őt érzelmeid változatlanságáról.

5. Ha összebújnál

Valld csak be, előfordul, hogy kicsit hanyagoljátok a szerelmes együttléteket. Emlékeztesd bátran arra, hogy szereted őt, ennek garantáltan egy romantikus együttlét a vége.

6. Hogy visszahalld

Ha kimondod: „szeretlek”, te is arra vágysz, hogy visszahalld. Nincs is annál jobb, mint ha kicsit bánatos és magányos vagy - függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élsz -, és kedvesed szerelmet vall neked.

7. Veszekedéskor

Ha már unod a vitát, érdemes elővenned a kedves szavakat. Sokat javíthatsz vele a köztetek lévő ellentét elsimítása érdekében.

8. Ha támogatásra van szüksége

Ha kedvesed úgy érzi, az egész világ ellene van, de te biztosítod őt a szerelmedről, máris sokkal szebbnek látja majd a világot.

9. Ha büszke vagy rá

Ha párod ledob öt kilót, vagy megdicsérik a munkahelyén, légy rá büszke, és mondd is el neki! Meglásd, ő lesz a világ legboldogabb embere!

10. Ha szeretnél valamit

Valld csak be, néha azért mondod ki ezt a szót, mert valamit el akarsz érni. Hiszen a félelmetes pók az ágy fölött nem fog magától felszívódni, és ha éjfélkor jégkrémet ennél, senki másra nem számíthatsz, csak a pasidra. Nem szép dolog ugyan, de néha belefér.

Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek
 

Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek

Vélemény, észrevétel, reagálás
Neved: 
E-mail címed: 
Véleményed:Tedd színesebbé!
Kattints a kis képre és az rögtön bekerül a szövegbe.

Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek
Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek

Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek
Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek Tíz jó ok, hogy kimondd: szeretlek