Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

9 dolog amit egy nő mond

Reagálás Hajnal 2009-03-25 09:36:00-i Blogjára

   Hajnal (2009-03-25 09:36:00)
9 dolog amit egy nő mond

és részletes leírás férfiaknak, hogy ez valójában mit is jelent 9 dolog amit egy nő mond

1. Jó

Ez az a szó, amit a nők egy vita végén használnak és igazuk van és jobb ha befogod a szád!

2. Öt perc

Ha öltözésről van szó, akkor kb. félóra. Az öt perc csak akkor jelent pontosan öt percet, ha meccset nézel és öt perced van rá hogy befejezd és segíts a háztartásban vagy a mosogatásban.

3. Mondd akkor

Ez nem engedély, inkább csak teszt, hogy mered e. Ne merészeld!

4. „Hangos sóhaj”

Ez igazából egy szó, bár nem szóbeli kifejezésmód, melyet a férfiak az esetek többségében félreértenek. A hangos sóhaj általában azt jelenti, hogy idiótának tartunk és azon gondolkodunk, hogy miért pazaroljuk rád az időt azzal, hogy a semmiről vitatkozunk veled. (Lásd 9-es pontot a semmiről)

5. Rendben van

Ez az egyik legveszélyesebb dolog, amit nő mondhat férfinak. Rendben van azt jelenti, hogy hosszan és keményen gondolkozunk arról, miként is fogsz megfizetni a hibádért.

6. Köszi

Ha ez elhangzik, ne kérdezősködj és ne is ájulj el. Csak annyit mondj: szívesen.

(Vigyázat! Ha a nagyon köszönöm hangzik el, akkor pont az ellenkezőjét jelenti és véletlenül se mondd azt, hogy szívesen, mert akkor a 7-es pont jön elő.)

7. Mindegy

Ez a női „… meg”

8. Ne aggódj, már megcsináltam

Veszélyes mondat. Azt jelenti, hogy megkértünk valamire már jó sokszor, de most magunknak kellett megcsinálni. Ez később azt eredményezi, hogy a férfi azt kérdezi, hogy „mi a gond?”, amire a nő a 4-es pontbeli választ adja.

9. Semmi

Ez az utolsó fémes illatú szellő a tomboló vihar előtt. Ez tutira valami és nagyon is ott kell lenned. Az esetleges vita általában az egyes pontbeli válasszal ér véget.

9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond
 

9 dolog amit egy nő mond

Vélemény, észrevétel, reagálás
Neved: 
E-mail címed: 
Véleményed:Tedd színesebbé!
Kattints a kis képre és az rögtön bekerül a szövegbe.

9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond
9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond

9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond
9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond 9 dolog amit egy nő mond