Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Nőnapi jókívánság

Reagálás Hajnal 2007-03-09 12:03:00-i Blogjára

   Hajnal (2007-03-09 12:03:00)
Nőnapi jókívánság

A nőnapi jókívánságok közül nekem ez tetszett a legjobban:

A nőnap (mint minden ünnep) is arra késztet bennünket , hogy elgondolkodjunk kissé a világ dolgain. Olyan egyszerű lenne letudni az egészet egy-két szál virággal, és egy mcdonald\\\'s-os, némileg kényszeredett mosollyal. De az ünnep nem egyszerűen formaság! Az ünnep annak újragondolása, hogy… mit ünnepelünk? Miért ünnepeljük?

Nem tudjuk pontosan, hogyan jött létre a nőnap, és csak reméljük, hogy nem a virágárusok buzgalma, de nem is a férfiak lelkiismeret-furdalása tartja életben. Sokkal inkább hisszük, hogy az a csoda, amit mi, férfiak, úgy ismerünk: A NŐ, megérdemli az ünneplést.

Mit is kívánhatnánk Neked, Te Nő, ezen a mai napon? Sok boldogságot? Az olyan sablonos, szinte minden ünnepen sok boldogságot kívánunk. Úgy tűnik, ebből a boldogság nevű áruból komoly hiány mutatkozik a piacon. Különben is, ha valóban szeretnénk Téged boldogabbnak tudni és látni, ha valóban komolyan gondoljuk, akkor illene valamit mondani vagy mutatni, ami tényleg a nagyobb boldogság reményével kecsegtet.

Hosszan tipródtunk a probléma megoldásán (ez az oka annak is, hogy egy kicsit később kapod meg ezt a levelet, mint szerettük volna), és a következőre jutottunk. Azt kívánjuk Neked, hogy merj és tudj minél inkább önmagad lenni! Az és olyan, amilyen Te vagy, ahelyett, hogy megpróbálnál trendi nővé változni!

Ennek a világnak sok baja van. Az egyik legnagyobb, hogy megpróbálja uniformizálni a nőket. Mert vegyük észre, hogy ez a kulcsszó. Nem az ideális - az egyforma. Semmi sem unalmasabb az egyformaságnál. Az Isten óvjon meg bennünket attól, hogy minden nő Pamela Andersonná vagy Dundikává változzon! Bár igaz, hogy a magazinokban az ő képeiket bámuljuk, de vegyük észre: arra senki sem kíváncsi, hogy milyenek valójában.

Kedves Nő! Merj olyan lenni, amilyen vagy! Magas vagy alacsony, karcsú vagy gömbölyded (vajon ki volt az a barom, aki kitalálta, hogy az ideális nő olyan, mint a botsáska?!), szőke vagy barna, cserfesen csacsogó vagy titokzatosan hallgató - mindegyikre van vevő. Pontosabban, arra vagyunk mi férfiak vevők, ha egy nő jól érzi magát a bőrében. Nincs ennél izgalmasabb és kívánatosabb dolog a világon.

Persze, mindig is meg fogjuk bámulni a „tökéletes” nőket. A tökéletesség már csak ilyen, rabul ejti az ember figyelmét. De a tökéletesség fárasztó, a tökéletesség teher. Lehet, hogy el-eljátszunk a gondolattal, de nem vágyunk rá. Amire igazán vágyunk az szemmel nem látható. Arra a csodára, ami a Nőt Nővé teszi, aminek semmi köze a kilókhoz, a centikhez.

Ne akarj tehát ideális nő lenni, mert olyan nincs! Olyan akarj lenni, amilyen vagy! Íme egy egyszerű kis gyakorlat! Keress magaddal kapcsolatban olyan (külső vagy belső) tulajdonságot, amit el tudsz fogadni! Hagyd figyelmen kívül azokat, amiken annyira szeretnél változtatni! Csak azokra koncentrálj, amit el tudsz fogadni! Minél több ilyet találsz, annál jobb viszonyban leszel saját magaddal. Ez jó Neked, és jó nekünk is, mert EZ AZ, ami valójában felkelti az érdeklődésünket! Nem a tökéletesség! A harmónia!

Ideális nő nincs. De igazi nő van. Az igazi nő (akárcsak az igazi férfi) ott van valahol belül, ahol szem nem láthatja, de érezni pontosan érezzük. Nőnap alkalmából így hát bátorságot kívánunk Neked! Bátorságot ahhoz, hogy minél inkább önmagad merj lenni. Mert annál inkább Nő leszel.

Forrás: www.teamtuning.hu

Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság
 

Nőnapi jókívánság

Vélemény, észrevétel, reagálás
Neved: 
E-mail címed: 
Véleményed:Tedd színesebbé!
Kattints a kis képre és az rögtön bekerül a szövegbe.

Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság
Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság

Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság
Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság Nőnapi jókívánság