Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Adventi ajándékok

Reagálás Hajnal 2006-12-13 16:48:00-i Blogjára

   Hajnal (2006-12-13 16:48:00)
Adventi ajándékok


Az igazi ajándék

Napjainkban a Karácsony az esztelen vásárlás, a túlvállalás időszaka. A legtöbb ember a vásárlással van elfoglalva, túlhajszolt a sorban állástól, a megterheltségtől.

Miközben a külsőségekkel foglalkozik (díszíti a lakást, rejtegeti a csomagokat), alig jut figyelme és ereje azokra, akiket szeret, akiket szeretne megajándékozni.

Elanyagiasodott világunkban lassan mindennek az értékét pénzben fejezzük ki. Vannak, akik azt gondolják, hogy minél jobban szeretik a másikat, annál többet kell költeniük rá. Ez azonban csak akkor van így, ha az ajándékozó nem ismer más módszert a szeretete kifejezésére. Van, aki azt gondolja, hogy minél értékesebb az ajándék, amit átad, annál jobban szeretve lesz majd. Pedig a szeretetet nem lehet megvásárolni.

A legnagyobb ajándék az, amikor magunkat tudjuk odaadni a másiknak. Sokszor bizony nehéz az embernek önmagát elajándékozni. S legalább ilyen nehéz a másikat elfogadni.

Tárgyi ajándékaink a megelőző és megtartó szeretettől értékesek. A szándéktól, hogy örömöt akarunk okozni valakinek, s a kölcsönös öröm növeli a köztünk lévő szeretetet.

Az igazi ajándék maga a szeretet, és minél többet ajándékozunk belőle, annál gazdagabbak leszünk.
 

Adventi ajándékok

Vélemény, észrevétel, reagálás
Neved: 
E-mail címed: 
Véleményed:Tedd színesebbé!
Kattints a kis képre és az rögtön bekerül a szövegbe.

Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok
Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok

Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok
Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok Adventi ajándékok