Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

A szamár története

Reagálás Hajnal 2006-03-06 08:24:00-i Blogjára

   Hajnal (2006-03-06 08:24:00)
A szamár története

Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne.

Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba.

A szamár megértette mi történik és először rémisztően üvöltött.

Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!

Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg! Rázd meg magad és lépj egyet feljebb.

Mára ennyi..


Forrás: lemma.nolblog.hu »

A szamár története A szamár története A szamár története
 

A szamár története

Vélemény, észrevétel, reagálás
Neved: 
E-mail címed: 
Véleményed:Tedd színesebbé!
Kattints a kis képre és az rögtön bekerül a szövegbe.

A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története
A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története

A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története
A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története A szamár története