Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Pucér nő sítalpakon

Reagálás Hajnal 2006-02-26 13:39:00-i Blogjára

   Hajnal (2006-02-26 13:39:00)
Pucér nő sítalpakon


Egyik barátnőm síelni ment a télen a francia Alpokba. Nagyon jól érezte magát, jó volt az idő, friss a hó. Egyik délután magányosan elindult az ismeretlen lejtőkön. A hó itt, ha lehet, még csodálatosabban ragyogott, mert nem taposták le még a síelők, mint a népszerűbb pályákon.

Egy különösen kellemes lesiklás után a lányra rájött a pisilhetnék. Érezte, hogy már késő visszaindulni a bódékhoz. Nem volt más választása, mint ott helyben elintézni a dolgot. Ez megoldhatónak is tűnt, hiszen nem látott senkit a közelben. Óvatosan lefejtette magáról az egyrészes síruhát, letolta a térdéig, és leguggolt. Igen ám, de közben érezte, hogy elindul. Akaratlanul keresztbe tette a síléceit és attól kezdve félmeztelenül és megállíthatatlanul buckázott lefelé. A lejtő aljára már eszméletét vesztve érkezett. Komoly baja nem lett, de a sokk és az apróbb zúzódások miatt kórházba vitték. Ott elmesélte szomorú történetéta mellette fekvő felpolcolt lábú pasasnak, aki nagyon jót mulatott. Kiderült, hogy ő meg azért törte el a lábát, mert ahogy békésen siklott lefelé, hirt elen egy pucér nő gurult el mellette a lejtőn és ez annyira elvonta a figyelmét a saját útjáról, hogy nekiment egy fának.

Forrás: HIX MÓKA

Megjegyzés:
Utólag egy olvasónk levélben jegyezte meg, hogy a fenti történet, tipikus ún. városi legenda, melyet sokan a saját ismerősükkel megtörtént sztoriként adnak tovább. Az írás eredetije pedig Moldova Györgytől származik. Keressük az eredetit, aki tud segítsen!

 

Pucér nő sítalpakon

Vélemény, észrevétel, reagálás
Neved: 
E-mail címed: 
Véleményed:Tedd színesebbé!
Kattints a kis képre és az rögtön bekerül a szövegbe.

Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon
Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon

Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon
Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon Pucér nő sítalpakon