Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Vizsgaidőszakban

Reagálás Hajnal 2006-01-04 07:12:00-i Blogjára

   Hajnal (2006-01-04 07:12:00)
Vizsgaidőszakban

Vizsgaidőszakban gyakran kétségbe esünk, és tragédiaként élünk meg egy-egy rosszabb osztályzatot, nem is beszélve a rémek réméről, az utóvizsgáról. Pedig vannak ennél rosszabb dolgok is az életben, ahogyan ezt az alábbi levél is tanusítja...

Drága Szüleim!

Már 4 hónapja itt vagyok a főiskolán, és még nem írtam nektek. Nagyon szégyellem magam, de ígérem, hogy most mindent bepótolok!
De mielőtt még folytatnám a levelet, kérlek üljetek le! Semmi esetre se olvassátok tovább a levelet állva!

Már majdnem teljesen rendbe jöttek az égési sérüléseim, és a sokkot, amit az okozott, hogy ki kellett ugranom a 2. emeletről, szinte egészen kihevertem.
Csak 2 hetet kellett a kórházban feküdnöm, már majdnem jól látok, és az a szörnyű hányás is csak egy héten egyszer jön rám.

Mivel a tüzet én okoztam, 1 milliót kell fizetnünk a főiskolának a károkért, de ez mind semmi, hiszen az a lényeg, hogy életben maradtam.

Az volt a szerencsém, hogy a szemközt lakó férfi észrevette, mi történt, és kihívta a mentőket és a tűzoltókat. Ő volt, aki aztán meglátogatott a kórházban, és mivel nem volt hova mennem (a szobám hamuvá égett), olyan kedves volt, hogy felajánlotta, lakjam vele.
Egyszobás lakása van, de azért nagyon jól megvagyunk. Ő vagy kétszer olyan idős, mint én, de őrülten egymásba szerettünk, és össze szeretnénk házasodni.

Még nem döntöttük el, hogy pontosan mikor, de még azelőtt megtartjuk az esküvőt, mielőtt
túl feltűnővé válik, hogy terhes vagyok.

Bizony drága szüleim, anya leszek!
Tudom, hogy alig várjátok már, hogy a kisbabákat (merthogy hármas ikrek lesznek) azzal a szeretettel vegyétek körül, amivel engem is kiskoromban.

Az egyetlen dolog, ami egy kicsit késlelteti az esküvőnket, az egy fertőzés, amit a vőlegényem szedett össze valahol. Emiatt most megint kórházban vagyunk, mert persze én is elkaptam, de már sokkal jobban vagyunk az antibiotikumoknak köszönhetően, amit vénásan adnak nekünk.
Az orvosok valami szifilisznek hívják a betegséget, azt hiszem. Tudom, hogy a férjemet tárt karokkal fogadjátok majd, és hamarosan olyan lesz majd, mint egy igazi családtag.

Nagyon kedves ember, és bár nem végezte el a 8 általánost sem, rendkívül ambíciózus. Természetesen más vallású, mint mi, de Ti toleránsak vagytok, és így az sem fog titeket zavarni, hogy sötétebb a bőre, mint a miénk.

Biztos vagyok benne, hogy legalább annyira fogjátok majd szeretni, mint én!!

Mivel nagyjából a ti korotok béli, biztos nagyon jól kijöttök majd egymással, ha majd hazaköltözünk hozzátok a gyerekekkel (mert hát a mi lakásunk túl kicsi ennyi embernek).

Az ő szülei is nagyon rendes emberek, azt hiszem, az apja valami híres kábítószercsempész Afrikában, ahonnan a jövendőbelim is származik .

Most, hogy már mindenről részletesen beszámoltam, azt hiszem itt az ideje, hogy bevalljam nektek, hogy nem égett le a lakásom, és így nekem kutya bajom, nem is voltam kórházban egy napot sem, nincs se vőlegényem, se szifiliszem, se semmilyen néger pasim.
Az igazság az, hogy meghúztak analízisből meg makróból, és kettest kaptam informatikából, és csak azt szerettem volna tudatosítani bennetek, hogy vannak ennél a világon sokkal rosszabb dolgok is!

Szerető lányotok...


'Vizsgaidőszakban'>   <img src='http://www.lelkititkaink.hu/pict/smiley/dazedmouth3d.gif' border='0' alt= 'Vizsgaidőszakban'>    </td></tr>
<tr><td class= 

Vizsgaidőszakban

Vélemény, észrevétel, reagálás
Neved: 
E-mail címed: 
Véleményed:Tedd színesebbé!
Kattints a kis képre és az rögtön bekerül a szövegbe.

Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban
Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban

Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban
Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban Vizsgaidőszakban