Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Média ajánlat

Hirdetési lehetőségek, PR cikkek, hírlevél

A www.lelkititkaink.hu oldalain lehetőség van PR cikkek megjelentetésére, a cikkekhez oldalainkon ajánlót tudunk készíteni, továbbá több ezer regisztrált felhasználóink részére az információt hírlevelünkben továbbítjuk.

Az jelenleg egy hírlevelet küldünk ki: általános hírleveleink havi rendszerességgel kb. 10 000 regisztrált felhasználóhoz jutnak el. A továbbiakban tervezünk szakmai hírlevelek kiküldését is.

Több lehetőség van a hírlevélben, valamint a www.lelkititkaink.hu oldalon való megjelenésre, az árat az alábbiak figyelembe vételével állapítjuk meg:

  • egyszeri/sorozatos megjelenés;
  • a hírlevélben kiemelt helyen és formában;
  • PR cikk (és kép) bevezetőjének megjelentetése a népszerű/szakmai oldalain;
  • külső linkek (szöveges, banner) elhelyezése az oldal megfelelő részein.

Játék, teszt, kérdőív szponzorálása, speciális linkek elhelyezése

A www.lelkititkaink.hu oldalon lehetőség van a Megrendelő által megadott témában szavazások szervezésére, valamint kvízek létrehozására. A teszt alapú játékokban a látogató egy meghatározott számú kérdésből álló on-line tesztet tölt ki, melyben a kérdések lehetnek közvélemény kutatások vagy olyan kérdések, amelyek megválaszolásához a „Segítség” gomb a termék vagy szolgáltatás bemutatkozó oldalára visz, vagy a megjelent cikkekhez kapcsolódóan lehet megválaszolni a kérdéseket.

A megjelent cikkek alján elhelyezhető egy speciális link, melyre kattintva a felhasználó és a Megrendelő között kapcsolat alakul ki.

A nyereményjáték, teszt résztvevői között lehetőség van a Megrendelő termékének, szolgáltatásának a kisorsolására.

Szponzoráció

Kiemelt rovat szponzorálása

Szerkesztett boxban megjelenik a rovat címe, rövid ajánlás, a szponzor logoja vagy a promocionált termék képe, a rovat címoldalán pedig (igény szerint a cikkoldalakon is) kizárólag a szponzor hirdetései szerepelnek. Az adott témáról érdeklődőkhöz közvetlenül jut el a termék reklámja.

Alrovat szponzorálása

Az előzőhöz hasonló hirdetési lehetőség, amikor valamely rovat tartalomfüggő aloldalain jelenik meg a szponzorált ajánlóbox.

Hírlevél szponzorálása

Minden felhasználónk kérhet rendszeres hírlevelet. (Jelenleg általános témában, a jövőben azonban lehetőség lesz specifikus, szakterületenként változó hírlevelek küldésére is.) A szponzor szöveges hirdetést helyezhet el a levél elején vagy végén, mely tartalmazhat egy linket is az általa meghatározott oldalra.

Fórum szponzorálása

A megrendelő által meghatározott témában Fórum indítása, amelynek moderálását a Megrendelő képviselője látja el, aki elhelyezi a promóciós anyagokat is.

Blog szponzorálása

A Lelki Maceráink blogon belül promociós anyagok, linkek elhelyezése

A hét/hónap témája

Kiemelt és/vagy pop-up box, a szponzor saját anyagaival és a Lelki Titkaink anyagaiból válogatva. Igény szerint naponta más hír kerül az ajánlóba (aktuális témának megfelelően válogatva).

Pályázatok szponzorálása

Pályázatokat tervezünk meghirdetni, főként szakmai dolgozatok elkészítésére, melynek témáját a szponzor is meghatározhatja.

Emellett lehetőség van képzőművészeti és egyéb pályázatok támogatására is. Az oldalon megjelenő pályázati kiírás tartalmazza a szponzor logóját, valamint - a megállapodástól függően - ismertetőt a támogatóról, saját oldalaira mutató linket.

Bannerek

Lehetőség van meghatározott oldalakon szabványos bannerek elhelyezésére.

Hirdetési árak

Felület megnevezése Ára (Ft + ÁFA)
468*60 px. banner 10 000 Ft + ÁFA (12 700 Ft)/1000 megjelenés
120*240 px. banner 10 000 Ft + ÁFA (12 700 Ft)/1000 megjelenés
Egyéb banner megegyezés szerint
PR cikk megegyezés szerint
Rovat, alrovat, fórum, blog szponzorálás megegyezés szerint
Hirdetés hírlevélben 4 Ft + ÁFA/email cím
Játék, kérdőív szponzorálás megegyezés szerint
Banner, szakmai cikk készítés, promóciós kampány levezetése megegyezés szerint

Áraink tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Megrendelő által készített banner esetén előzetes bemutatás szükséges.

Hosszabb időtartam vagy több hirdetési forma egyidejű megrendelése esetén kedvezményeket biztosítunk.

A hirdetési árak személyre szabottak, így kérem, amennyiben felkeltettük érdeklődésedett, vedd fel a kapcsolatot cégünkkel.

További kérdésekkel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésedre!

Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdió