Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Vitiligo

Reagálás Hajnal 2007-03-27 10:07:00-i Blogjára

   Hajnal (2007-03-27 10:07:00)
Vitiligo

Egy vitiligos hölgy olvasói leveléből:

Igazából nem szégyellem a foltjaimat, már teljesen hozzám nőttek. Régen sokat szenvedtem tőlük. Sok furcsát mondtak rá azok akik nem ismerik ezt a bőrbetegséget.

Volt aki az hitte véletlen „kihipoztam a lábam” ez volt az egyik kedvenc tévhitem. Olyan is volt aki az gondolta, leforráztam a bőröm és azért ilyen. Idővel unalmas volt mindig elregélni mi is ez a fehér foltosság, így rájuk hagytam a furábbnál furább elméleteikkel.

Egyszer volt egy barátom az azt mondta direkt tetszik neki, mert így különlegesebb vagyok a többieknél.Na persze, mennyire szerettem volna mindig olyan lenni mint mindenki más. De abba nincs semmi pláne, igenis mások vagyunk kicsit, de talán ettől vagyunk értékesebbek nem vagyunk átlagosak. Hát nem erre hajt mindenki, hogy kitűnjenek az átlagból? Nekünk ezért nem is kellet semmit tenni. Szóval nem kell a testünket szégyellni. Szégyellje magát az aki megbámul bután és csúfondáros megjegyzéseket tesz.

Hölgyeim és Uraim legyünk büszkék magunkra, fejeket fel és ne törődjünk a buta megjegyzésekkel. Szépek vagyunk és különlegesek.

Üdv: Melinda


Vitiligo »

Vitiligo Vitiligo Vitiligo
 

Vitiligo

Vélemény, észrevétel, reagálás
Neved: 
E-mail címed: 
Véleményed:Tedd színesebbé!
Kattints a kis képre és az rögtön bekerül a szövegbe.

Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo
Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo

Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo
Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo Vitiligo