Gyakran Ismételt Kérdések   E-mail
Keresés

Tökéletes párkapcsolat

Reagálás Hajnal 2005-11-20 08:36:00-i Blogjára

   Hajnal (2005-11-20 08:36:00)
Tökéletes párkapcsolat

Az egyedülálló férfiak és nők nagy része az ideális párt keresi, s elvárják, hogy minél több kritériumnak megfeleljen, mivel nincs idő arra, hogy újat keressenek, ha az aktuális nem működik.

A felmérések szerint ma ahogy az ember megtervezi a karrierjét, a szabadidejét, és a munkáját, úgy a párkapcsolatát, a randevúit is.

A férfiak 75 százaléka és a nők 72 százaléka gondolja úgy, hogy az ember páros életre született, s az emberek 85 százaléka tartós kapcsolatban kíván élni, szemben a kilencvenes évekkel, amikor a szexuális tapasztalatszerzést dominált.

Az utóbbi években megnövekedett a válások száma is, mely újfajta egyedülállók megjelenéséhez vezetett, akik 40 körül szabadulnak a házasságból, s boldogok, ha újra megtalálják azt, amit elvesztettek.

Ezen kívül az utóbbi időben teret vesztett az a nézet, hogy az ellentétek vonzzák egymást, inkább választanak olyan párt maguknak, aki hozzájuk hasonló mentalitással, célokkal, ízléssel bír. Az újkori romanticizmus nem elégszik meg egy gyertyafényes vacsorával, és egy csokor virággal, élmények, utazások, gondolkodásmód megosztása mind fontos tényezők.

Mivel manapság a nőknek nincs szükségük a gazdasági biztonsághoz és a gyermekvállaláshoz házasságra, újabban a férfiak éreznek olthatatlan vágyat arra, hogy benőjön a fejük lágya s megértő férjjé válhassanak, aki segít otthon a háztartásban.

A 16 és 59 év közötti európaiak 25 százaléka él élettársi kapcsolatban, s egyre nő azok száma, akik egyedül nevelik gyermeküket. A spanyol nőtlenek és hajadonok 50 százaléka nem bocsátaná meg társa hűtlenségét, csak a férfiak 25 százaléka és a nők 13 százaléka tartja felejthetőnek az eseti flörtölést.
>   <img src=pict/smiley/dazedmouth3d.gif 

Tökéletes párkapcsolat

Vélemény, észrevétel, reagálás
Neved: 
E-mail címed: 
Véleményed:Tedd színesebbé!
Kattints a kis képre és az rögtön bekerül a szövegbe.

Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat
Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat

Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat
Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat Tökéletes párkapcsolat